logo

.

Členská schôdza SOS/BirdLife Slovensko, 9. marec 2019, Zvolen

Vytvorené: 02.02.2019

 

 

Pozývame všetkých členov a sympatizantov na Členskú schôdzu Slovenskej ornitologickej spoločnosti/BirdLife Slovensko, ktorá sa uskutoční 9. marca 2019 vo Zvolene v priestoroch Technickej univerzity. 10. marca (v nedeľu) sa zrealizuje exkurzia na zaujímavé lokality.

 

Organizačné pokyny:

 

- Na členskú schôdzu nie je potrebné sa vopred prihlásiť, vítaní sú aj nečlenovia. Náklady na ubytovanie, dopravu do Zvolena a späť, a stravovanie si hradia účastníci.

- Členovia môžu prezentovať svoju činnosť a tiež plány na rok 2019 formou príspevku počas členskej schôdze alebo na posteroch veľkosti A1. Prezentácie je potrebné prihlásiť najneskôr do 1. 3. 2019. Kontakt: vtaky@vtaky.sk.

- Spoločné ubytovanie bude zabezpečené v Hosteli Turist, Hronská ulica č.1, Zvolen blízko miesta konania Členskej schôdze. Ubytovanie zabezpečuje po nahlásení sekretariát SOS/BirdLife Slovensko, účastníci si hradia ubytovanie individuálne pri ubytovaní. Ceny ubytovania v Hosteli Turist www.hostelturist.sk (3 lôžková izba – obsadená 1 osobou: 26,40 €/osoba/noc, obsadená 2 osobami: 17,05 €/osoba/noc, obsadená 3 osobami: 13,20 €/osoba/noc + 0,40 € miestny poplatok). Ubytovanie s nižším štandardom, k dispozícii sú 2,3,4 lôžkové izby, pri plnom obsadení izby podľa kapacity sa cena pohybuje v rozmedzí od 7,70 po 9,90 €/osoba/noc.  Záujemcovia si môžu rezervovať nocľah najneskôr do 1.3.2019 telefonicky na sekretariáte SOS/BirdLife Slovensko: 0905 256 184 alebo e-mailom na: vtaky@vtaky.sk. Prosíme uviesť štandard izby a či máte záujem o zdieľanie izby s inými účastníkmi členskej schôdze, tiež uviesť údaje potrebné k ubytovaniu, t.j. adresu trvalého pobytu a číslo občianskeho preukazu. V prípade záujmu o ubytovanie s vyšším štandardom si môžu účastníci rezervovať ubytovanie individuálne v hoteloch a penziónoch vo Zvolene. Bez nahlásenia si účastníci zabezpečujú ubytovanie individuálne!

 

- na exkurziu je potrebné prihlásiť sa najneskôr v deň Členskej schôdze, t.j. 9. marca 2019

- v prípade záujmu o prezentovanie aktivít z výskumu, monitoringu a ochrany vtáctva formou príspevku, referátu alebo posteru prosíme o zaslanie názvu a formy prezentácie najneskôr do 1. marca 2019

 

Informácie budeme priebežne aktualizovať na tomto mieste.

 

Tešíme sa na stretnutie.

 

Kontakt: vtaky@vtaky.sk, 0905/256 184

Nahor