Vyberajte pre svojho psíka krmivo, ktoré neohrozí jeho zdravie

0 7 868

Mať psa je veľká zodpovednosť pre každého majiteľa. Pre niekoho je psík verným spoločníkom aj na cestám, iným zase spôsobuje menšie vrásky na čele, pretože svojho psíka nechcú brať so sebou a musia nájsť niekoho spoľahlivého, komu by o mohli zveriť.

Aby bol ale psík spokojný a dožil sa vysokého veku, musí byť o neho dobre postarané. V prvom rade je potrebné vybrať kvalitnú stravu pre štvornohého miláčika.

Vyberajte preto pre svojho psíka krmivo, ktoré neohrozí jeho zdravotný stav.

Granule pre šteniatka

Ak máte doma ešte malé hravé šteniatko, dávajte mu bezpečnú stravu, ktorá podporí jeho vývoj a dodá mu všetky potrebné vitamíny, ktoré potrebuje, aby bolo zdravé a hravé. Potrebujete zdravé granule pre šteniatko, ktoré nájdete určite aj v predajniach s krmivom pre psíkov. Takéto granule majú v sebe dostatočné množstvo minerálov, vitamínov a živín, ktoré sú potrebné aj pre šteniatka menších plemien, ale aj väčších plemien. Minerálne látky obsiahnuté v krmive posilňujú kosti a zuby šteniat, podporujú zdravý žalúdok a zlepšujú imunitu psíkov.

Granule pre alergických psíkov

Pre majiteľov psov je veľkým problémom práve ten okamih, keď mu veterinár oznámi, že psík je alergický. Aj keď sa to môže zdať veľmi nepríjemné, netreba sa zľaknúť. Váš psík síce nebude môcť klasické krmivo podávané zdravým psíkom. Bude potrebovať dobré granule pre alergických psov. Pri výbere si dávajte pozor,je potrebné vedieť, aké alergie má váš psík, aby sa nestalo, že kúpite zlé krmivo.

Nedávajte svojmu psovi len tak hocičo. Šľachtené plemená sú, tak ako aj my, náchylnejší na rôzne choroby, ktoré trápia aj človeka – hypertenzia, problémy so zubami, zhoršené trávenie. Dbajte o zdravotný stav vášho psíka a pri výbere krmiva uprednostňujte známe značky, o ktorých viete, že vášmu psovi neuškodia, ale práve naopak, poskytnú mu všetky potrebné živiny, ktoré pre zdravý vývoj potrebuje.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.