Schudnite hravo za pár týždňov

0 19 142

Aj vám v poslednej dobe akosi narástla hmotnosť a neviete prísť na to, ako sa to stalo? Hľadáte spôsob, ako schudnúť nadbytočné kilá bez toho, aby ste sa nejako moc natrápili? Ak chcete schudnúť ešte do začiatku jari, držte sa týchto praktických rád. Vďaka nim hravo schudnete už za pár týždňov.

Dopĺňajte tekutiny

Najzdravším nápojom na chudnutie je voda. Tvorí až 70% nášho tela a vyplavuje z nášho tela všetky voľné radikály. Chráni naše orgány a zabezpečuje bezchybnú činnosť našich buniek. Nemá vôbec žiadne kalórie, preto si ju môžu dovoliť piť aj obéznejší ľudia, ktorí chcú schudnúť.

Ak chcete schudnúť, pite denne aspoň dva litre čistej vody. Odporúčame vypiť pohár s čistou vodou nalačno. Telo sa počas noci zbavuje všetkých škodlivých cez potné žľazy a stratené tekutiny by sme si mali hneď ráno dopĺňať.

Vyhnite sa sladeným nápojom a kofeínovým nápojom. Obsahujú veľa cukru a nezahasia smäd. Navyše z nich priberáte, aj keď si to možno ani neuvedomujete. Ak tak, robievajte si zo sezónneho ovocia a zeleniny chutné smoothie. Zasýtia vás a dodajú vám potrebné vitamíny a minerály pre správne fungovanie vášho imunitného systému.

Zmena jedálnička

Nahraďte vyprážané mastné jedlá zdravšími. Odporúčame jedávať zelenú zeleninu – špenát, brokolicu, kaleráb, hlávkovú kapustu. Do jedálnička zahrňte semienka, strukoviny, avokádo a ovsené vločky. Posledné menované sú v kombinácii s bielym jogurtom a čerstvým ovocím vhodné najmä na raňajky alebo desiatu.

Jedávajte viackrát za deň (päť porcií) a dôkladne prežujte každé sústo. Nevynechávajte hlavné jedlo a raňajky a nevečerajte príliš neskoro. Ak vám úprava jedálnička nestačí, kúpte si tabletky Garsin.

Ak chcete schudnúť, bez zmeny jedálnička a dopĺňania tekutín to nedokážete. Nedokážete to však ani bez pohybu. Odporúčame vám začať obyčajnými prechádzkami a nordic walkingom. Pokojne si prenajmite permanentku vo fitku, ale ak nechcete vyhadzovať peniaze, skúste beh a cyklistiku.

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.