Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
24. január 2019

TOP poznámky, ktoré zaručene vytočia každého vegána!

Životný štýl, ktorý z nášho uhľa pohľadu vôbec nie je jednoduchý! Neukrižujte nás hneď v tomto momente, vysvetlíme vám, ako sme to vlastne mysleli!

Pýtate sa, prečo je byť vegánom viac než ťažké? Lebo sa človek musí zrieknuť mäsa? Alebo musí vygúgliť recept na palacinky bez vajíčok? Sledovať, aby telo prijalo dostatočné množstvo bielkovín? Teraz sa podržte, ani jedno z toho! Najťažšie je čeliť priblblým poznámkam okolia. My sme pre vás pozbierali tie najpopulárnejšie. 

 

1. Jednoznačným víťazom sa v tejto kategórii stáva tá najotravnejšia otázka v histórii: "Za koľko eur by si zjedol takú dobrú slovenskú domácu klobásku?" 

 

2. Teta z Lietavskej Svinnej: "Tak ty žiješ len na semienkach? Ani kuracie mäso neješ? Tak aspoň rybu... perfektne pripravenú si azda dáš!?" (Jasné, vrhnem sa na ňu okamžite!)

 

3. "Nech sa páči, tu máš ryžu aj zemiaky. Ale čo budeš naozaj jesť?" (Ryžu aj zemiaky, napríklad!)

 

4. Milujúci otec, ktorý si robí o duševné zdravie dotyčného vegána starosti: "Preboha živého, veď to je žrádlo pre zajacov!"

 

5. Rambo & spol., a.k.a. svalnatí parťáci z fitka: "A čo také bielkoviny? Sú stavebnou látkou tela, bez nich ťa pripučia činky, brácho!"

6. Mama odborne vysvetľuje: "Nooo, toto je len kúsok jaterničky! Takmer neobsahuje žiadne mäso, v podstate to je čistá ryža v črievku." (Prosím???!!!)

 

7. Ide sa s kamošmi do reštaurácie: "Jasné, že je to reštaurácia aj pre vegánov. Veď majú v ponuke vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou."

 

8. Storka od dobrého kamaráta, ktorý chce pomôcť: "Mal som takého známeho, ktorý bol vegánom. Vydržal len chvíľku, a teraz ma dobre počúvaj, odvtedy je mäso s mäsom." 

 

9.  Babička: "Bože, Bože, Bože! A tebe, môj zlatý, čo naložím na tanier?"

 

10. Keď sa do diskusie primieša trochu irónie: "Ako nechcem byť idiot, ale ty si vážne myslíš, že rastliny nemajú žiadne pocity?" (Si idiot!)

 

Poďme teraz na to už ale trochu vážnejšie! Či už ste sa rozhodli pre vegánstvo, alebo ste "mäsožravec", Bistro.sk má pre vás pestrú ponuku chutných dobrôt. Áno, od šalátov až po tie klobásky. A úplne na záver nám nedá, neodpustíme si tri O rulez: objednajte, ochutnajte, ohodnoťte

 

Objednaj obrázok