Blog Bistro.sk Vychutnajte si s nami tie najlepšie jedlá.
21. január 2019

Takto vyzerá: Tento chlap večeria pizzu už 37 rokov!

No dobre, pizzu milujeme aj my! A veľmi! Ale...! Áno, je tu to povestné ale. Lebo to si teda naozaj nevieme predstaviť, že by sme ju jedli každý večer už 37 rokov. Vy áno?

PizzaKeď ste už úprimne zodpovedali našu otázku, predstavíme vám muža, ktorý s tým žiadny problém nemá. Dokonca nemení ani ingrediencie, stále je to o tom istom. 

 

Učiteľ z amerického New Jersey, Mike Roman má 41 rokov a presne si pamätá, kedy si zamiloval túto taliansku dobrotu. Podľa vlastných slov, keď mal 4 roky a jeho matka ostala bezradná, čo mu naservírovať na večeru (všetko odmietal), objednala mu pizzu. A tam sa to celé začalo. Lebo malý vychcaný Roman na druhý deň reval až dovtedy, kým mu matka opäť nevyhovela a nevytočila číslo donáškovej služby.

V rozhovore pre New Theory Podcast prezradil, že pizzu si občas dopraje aj na obed, ale skôr si zvykol dať už sendviče s arašidovým maslom. A aby toho nebolo málo, chlapík sa nedávno oženil a vybral sa aj na svadobnú cestu. Na svadobnej hostine (ako ináč) pizza nemohla chýbať, veď aké by boli medové týždne bez tejto mňamky! Učiteľ sa teda predtým uistil, že v Aurube, kam to mal so svojou zákonitou namierené, pizzu pečú

 

"Všade ju pripravujú ináč, preto ma nikdy neomrzí," tvrdil v rozhovore. Pri pohľade na neho sa nestačíme čudovať, nemá nadváhu a je v dobrej kondícii, lebo pravidelne športuje. Čo iné nám teda na záver ostáva ako jedno obdivné: Wow!

 

Objednaj obrázok