Hugha Granta okradli! Herec teraz verejne žiada zlodeja, aby mu vrátil aspoň túto vec

NETKY.SK • 15 Január 2019, 10:00 • 2 min
Hugha Granta okradli! Herec teraz verejne žiada zlodeja, aby mu vrátil aspoň túto vec

LONDÝN - Britskému hercovi Hughovi Grantovi sa cez víkend ktosi vlámal do auta a vykradol ho, pričom si odniesol aj ruksak s jeho osobnými vecami.

slovakia

left justify in out

Ako Grant napísal na Twitteri, najviac ho mrzí strata scenára, ktorý sa v poslednom čase učil a má v ňom mnoho ručne písaných poznámok a nápadov, o ktoré by nechcel prísť. "V tom nie veľmi pravdepodobnom prípade, že by niekto vedel, kto sa vlámal do môjho auta a ukradol mi ruksak, prosím, presvedčte ho, aby mi vrátil aspoň scenár," napísal herec. Ako dodal, okrem toho ho mrzí aj strata zdravotných kartičiek jeho detí. Nie je jasné, o scenár akého filmu išlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰 // #hughgrant #hughgrant \\ repost @markmannphoto

Príspevok, ktorý zdieľa Hugh Grant (@hughgrantphotos),


Hugh John Mungo Grant sa stal známym predovšetkým vďaka romantickej komédii Štyri svadby a jeden pohreb (1994), za výkon v ktorej získal Zlatý glóbus a tiež cenu BAFTA. Už predtým si však zahral v takmer 30 filmoch a seriáloch, medzi ktorými bola napríklad dráma Horký mesiac (1992) Romana Polańského či film Súmrak dňa (1993). Po Štyroch svadbách nasledovali úlohy v snímkach ako napríklad Rozum a cit (1995), Dvaja v tom (1995), Smrtiaca liečba (1996), Notting Hill (1999), Modrooký Mickey (1999), Ako na vec (2002), Láska nebeská (2003), Hudba a text (2007), Atlas mrakov (2012), Krycie meno U.N.C.L.E. (2015), Božská Florence (2016) či Paddington 2 (2017).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daddy // #hughgrant #hughgrantphotos

Príspevok, ktorý zdieľa Hugh Grant (@hughgrantphotos),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies