MojAndroid

Už len mesiac nás delí od predstavenia tohtoročnej vlajkovej lode Samsungu Galaxy S10. Podľa špekulácií by nová generácia mala priniesť dokonca štyri varianty. Okrem klasického a Plus modelu aj Lite model a o mesiac neskôr prémiovú verziu s podporou 5G. K predstaveniu by malo dôjsť 20. februára. Na stránkach sociálnej služby Reddit sa teraz objavili živé fotografie Samsungu Galaxy S10 Plus. Kvalita fotografie je veľmi nízka a je možné, že ide len o priblíženie, ale aj tak sa z nej dá vyčítať niekoľko vecí.

Zamestnanec Samsungu drží smartfón v ochrannom púzdre, takže nie je možné zhodnotiť dizajn. Displej bude ale roztiahnutý až po okraj a v pravom hornom rohu sa bude nachádzať diera pre selfie kameru. Tá podľa svojej šírky naznačuje použitie duálneho selfie fotoaparátu pre lepšie rozpoznávanie tváre pri odomykaní. Na displeji vidieť ukážku nového grafického rozhrania Samsung One UI. Potvrdená je aj technológia snímača odtlačkov prstov priamo v displeji a použitie procesoru Qualcomm Snapdragon 855, respektíve Samsung Exynos 9820.

Náš tip
Update pre Samsung Galaxy S9 prináša januárovú bezpečnostnú záplatu a lepšie „selfiečka“

 

20.1.2019
Zdroj: PhoneArena

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+