MojAndroid

Chcete si kúpiť nový smartfón, ale odmietate zaň platiť plnú cenu v obchode alebo vysoké poplatky u operátorov? V tom prípade by vás mohla zaujať ponuka zariadení na AndroidBazar.sk. Už dávno neplatí, že v bazári kúpite len obité, nepoužiteľné smartfóny. Rozhodli sme sa vám to dokázať, a tak sme vybrali pre dnešný deň 3 zaujímavé zariadenia! Veríme, že si vyberie každý z vás!

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro je vlajkovou loďou čínskeho výrobcu pre rok 2018. Ponúka veľký, 6,1″ AMOLED displej s rozlíšením 22840 x 1080 pixelov a pomerom strán 18,7:9. Výkon zabezpečuje procesor Kirin 970, ktorý spolupracuje so 6 GB operačnej pamäte. Kapacita vnútorného úložiska je 128 GB a jeho rozšírenie pomocou pamäťovej karty už nie je možné. Smartfónu nechýba vodeodolnosť a pýchou je trojitý hlavný fotoaparát na zadnej strane, ktorý patrí medzi absolútnu špičku. Smartfón Huawei P20 Pro si môžete kúpiť prostredníctvom AndroidBazar.sk za cenu 450 eur.

Xiaomi Mi 8

Xiaomi Mi 8 ponúka výkonný procesor Snapdragon 845 doplnený o 6 GB RAM. Zobrazovacie schopnosti zabezpečí veľmi pekný AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením a uhlopriečkou 6,21″. Na zadnej strane sa nachádza veľmi kvalitný duálny fotoaparát, ktorý sa môže merať s tými najlepšími. Zariadeniu nechýba kvalitné spracovanie či skener odtlačkov prstov. Batériu s kapacitou 3400 mAh nabijete pomocou USB-C konektora. Smartfón Xiaomi Mi 8 si môžete kúpiť prostredníctvom AndroidBazar.sk za cenu 359 eur.

OnePlus One

Prvý zo “zabijakov vlajkových lodí” od spoločnosti OnePlus. Smartfón ponúka procesor Qualcomm Snapdragon 801, ktorý spolupracuje s 3 GB operačnej pamäte. Kapacita vnútorného úložiska činí 64 GB. Fotoaparát disponuje rozlíšením 13 MP a clonou f/2.0. Predný snímač je 5-megapixelový s clonou f/2.0. IPS displej ponúka uhlopriečku 5,5″ a FullHD rozlíšenie. Smartfón OnePlus One si môžete kúpiť prostredníctvom AndroidBazar.sk za cenu 99 eur.

Neprišli ste na chuť ani jednému zo zariadení, ktoré sme pre vás vybrali? Nevadí! Navštívte náš Android bazár a vyberte si zariadenie podľa svojho gusta. Na výber máme aj niekoľko Android tabletov či šikovné príslušenstvo pre váš Android. Ak máte aj vy zariadenie, ktoré by ste chceli predať, pridajte do Android bazáru nový inzerát!

Mohlo by vás zaujímať:

Náš tip
AndroidBazar.sk: Vyberáme zaujímavé smartfóny (2/2019)
Náš tip
AndroidBazar.sk: Vyberáme zaujímavé smartfóny (52/2018)
Náš tip
AndroidBazar.sk: Vyberáme smartfóny značky OnePlus (51/2018)
20.1.2019

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+