Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Nový pár v slovenskom šoubiznise? Známa blondínka a exfrajer Adely Vinczeovej!

Modelka Michaela Hlaváčková Zobraziť galériu (6)
Modelka Michaela Hlaváčková (Zdroj: Elite Bratislava)

BRATISLAVA - Vie, ako šokovať a spravila to znova! Modelka Michaela Hlaváčková (29) je známa tým, že si vie spraviť srandu sama zo seba a sem-tam zavesí na sociálne siete aj poriadne kontroverzné fotografie. Fotografia, ktorou sa pochválila tentokrát, však doslova šokuje!

Michaela Hlaváčková si viac ako na Slovensku užíva úspech v zahraničí. Kariéru modelky má veľmi dobre rozbehnutú a o pracovné ponuky nemá vôbec núdzu. Modelka rada provokuje a svojimi fotografiami už neraz šokovala médiá i fanúšikov, keď pózovala nahá pri zasneženom bazéne, či ukázala foto, kde je previazaná iba veľkou červenou mašľou. Vnučka herca a moderátora Olda Hlaváčka (84) tentokrát zverejnila selfie, ktorá vyvoláva kopec otázok.

Nový pár v slovenskom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Na fotografii je v objatí muža. Nejde však o jej partnera Martina, s ktorým žije modelka už niekoľko rokov, ale o známeho slovenského fotografa Rasťa Brezovského (39). O tom je známe, že v minulosti randil s niekoľkými známymi kráskami, napríklad aj s Adelou Vinczeovou či Ľubicou Šimiak. Blondínka a fotograf vyzerajú na zábere doslova zaľúbene. Sama modelka k fotke pripísala iba jednoduché srdiečko. Ihneď sa tak začali objavovať zvedavé otázky, či sa dvojica dala dohromady. Ani jeden z nich sa ale k tejto skutočnosti nevyjadril.

Michaela si svoje súkromie úzkostlivo stráži a nie je teda známe, či dala zbohom svojmu dlhoročnému partnerovi Martinovi. Uvidíme, či sa k téme rozhovorí, alebo ide len o ďalší vtipný výstrelok svojskej krásky.

Viac o téme: Michaela HlaváčkováRasťo Brezovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu