Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Záhadná smrť v Choňkovciach. V dome našli mŕtvu ženu
Zdielať na

Záhadná smrť v Choňkovciach. V dome našli mŕtvu ženu

CHOŇKOVCE / Polícia vyšetruje smrť 65-ročnej ženy, ktorú našli v piatok dopoludnia bez známok života v rodinnom dome v obci Choňkovce v okrese Sobrance.

Rodinný dom, v ktorom bývala mama so svojím synom, na niekoľko hodín obsadili policajti. Šesťdesiatpäťročná dôchodkyňa totiž zomrela za záhadných okolností.

"Privolaný obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť za nejasných okolností," informuje hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová. Máriu bez známok života mala nájsť v dome jej kamarátka, ktorá ju išla navštíviť. Podľa zistení TV JOJ mŕtva dôchodkyňa ležala v jednej z izieb pod kreslom a okolo nej mal byť obrovský neporiadok.

Kriminalistický technik niekoľko hodín zaisťoval na mieste činu stopy, ktoré by pomohli objasniť smrť dôchodkyne. "Presnú príčinu smrtí určí nariadená pitva," dodáva Mésarová. V rukách policajtov napokon skončil 37-ročný muž, syn nebohej ženy. "V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Michalovciach začal trestné stíhanie pre zločin zabitia," povedala hovorkyňa. 

Muž, ktorý je podozrivý zo zabitia vlastnej mamy, je momentálne umiestnený v cele policajného zaistenia. V prípade zatiaľ nepadlo žiadne obvinenie.

Podľa obyvateľov obce matka a jej syn takmer denne holdovali alkoholu. Z domu sa vraj často ozýval krik a nadávky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy