Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásna Slovenka ukázala zničené brucho po pôrode: Už nikdy nebude ako predtým!

Ľubica Šimiaková Zobraziť galériu (4)
Ľubica Šimiaková (Zdroj: Instagram LS)

BRATISLAVA - Neuplynuli ešte ani dva týždne, odkedy sa jedna z najkrajších Sloveniek stala mamičkou. Kráľovná krásy Ľubica Šimiaková priviedla na svet svoje prvé dieťatko, ktoré dostalo meno po jej manželovi - Martin. Po pár dňoch od pôrodu sa bývalá miss rozhodla ukázať realitu... takto vyzerá jej telo!

O tom, že telo každej ženy sa po pôrode výrazne zmení, snáď netreba pochybovať. Väčšina čerstvých mamičiek však svoje jazvy či kilá navyše úzkostlivo skrýva pod oblečením. Za to, ako po pôrode vyzerajú, sa väčšinou hanbia. Ľubica však nie. Kráska vyšla s kožou na trh a neodradilo ju ani to, že sa ešte donedávna pýšila dokonalými krivkami.

Ľubica sa za svoje jazvy nehanbí. Aj vďaka nim sa stala šťastnou mamičkou.
Zobraziť galériu (4)
Ľubica sa za svoje jazvy nehanbí. Aj vďaka nim sa stala šťastnou mamičkou.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Na sociálnu sieť zavesila záber svojho brucha bez akejkoľvek úpravy a pridala k nemu aj veľavravný odkaz. „Milujem svoje telo a som naň hrdá pre všetko, čím si prešlo a aký zázrak dokázalo. Rozpráva neuveriteľný príbeh. Príbeh neopísateľnej lásky, rastu, obety a nového života. Je to mapa toho, kam som sa dostala a čo som dosiahla. Už nikdy nebude ako predtým, našťastie. Urobilo zo mňa MAMU,“ vyznala sa kráska zo svojich čistých pocitov, ktoré určite pochopí každá (nielen) matka.

Viac o téme: Ľubica Šimiaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu