Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Supertajná svadba: Partlová sa pýši obrúčkou... Áno povedala o 9 rokov mladšiemu partnerovi!

Z Mirky Partlovej je už vydatá pani. Zobraziť galériu (5)
Z Mirky Partlovej je už vydatá pani. (Zdroj: Instagram M.P.)

BRATISLAVA - Herečka Mirka Patrlová (33) patrí k tým známym tváram, ktoré si svoje súkromie prísne strážia. Po nevydarených vzťahoch s hercom Martinom Madejom (31) a spevákom Petrom Cmorikom (38), verejne neprezentovala už ani románik s kolegom Patrikom Vyskočilom (26)... A pod rúškom tajomstva zostáva aj jej aktuálny vzťah s hudobníkom Matejom Gálisom (24). Aktuálne sa však na verejnosť dostala informácia, že dvojica mala mať tajnú svadbu!

O vzťahu Mirky Partlovej a o deväť rokov mladšieho Mateja Gálisa sa hovorilo už v lete. Dvojica si vtedy stihla užiť niekoľko romantických výletov a dovoleniek. No a práve na jednej z nich mal hudobník známu herečku požiadať o ruku. Svedčí o tom napokon aj koláž, ktorú na konci roka zverejnil na sociálnej sieti Instagram. 

Jednou z fotiek je záber, na ktorom sa plavovláska pýši zásnubným prsteňom. Dvojica si spoločnú budúcnosť prisľúbila v romantickom Paríži. No a o pár mesiacov neskôr si už stihla povedať aj svoje áno. Herečka sa totiž na nedávnej premiére inscenácie Rozum a cit už objavila nielen so zásnubným prsteňom, ale prst jej už zdobila aj obrúčka. 

Matej Gális zverejnil fotku, na ktorej sa Mirka Partlová pýši zásnubným prsteňom.
Zobraziť galériu (5)
Matej Gális zverejnil fotku, na ktorej sa Mirka Partlová pýši zásnubným prsteňom.  (Zdroj: Instagram M.G.)

„Mirka s Matejom sú do seba veľmi zaľúbení, a preto sa už aj zosobášili,“ povedal zdroj z Partlovej okolia Novému času. Dvojica si svoje áno mala povedať v sobášnej sieni Mestského úradu vo Vajnoroch a obrad mal prebehnúť v úplnej tajnosti. O ničom nemal vedieť dokonca ani ženíchov otec, športový moderátor Stanislav Gális. 

„Ja o tom nič neviem,“ reagoval pre denník prekvapene Gális starší. Či len nechcel dvojicu prezradiť alebo naozaj o ničom nevedel, nevedno. No Mirka má mať vraj už aj zmenené meno. Dnes má používať dve priezviska - Gális Partlová. 

Táto fotka pochádza zo sobášnej siene Mestského úradu vo Vajnoroch.
Zobraziť galériu (5)
Táto fotka pochádza zo sobášnej siene Mestského úradu vo Vajnoroch.  (Zdroj: Instagram M.G.)

Mirka Partlová sa na nedávnej premiére inscenácie Rozum a cit už pýšila nielen zásnubným prsteňom, ale aj obrúčkou.
Zobraziť galériu (5)
Mirka Partlová sa na nedávnej premiére inscenácie Rozum a cit už pýšila nielen zásnubným prsteňom, ale aj obrúčkou.  (Zdroj: Divadlo Nová scéna)

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu