Termín pôrodu Meghan Markle sa blíži: Čaká kráľovský pár chlapca alebo dievčatko?

NETKY.SK • 15 Január 2019, 06:49 • 2 min
Termín pôrodu Meghan Markle sa blíži: Čaká kráľovský pár chlapca alebo dievčatko?

LONDÝN - Britský princ Harry a jeho manželka Meghan sa na svoje prvé dieťatatko veľmi tešia, zjavne však nemajú v úmysle zisťovať jeho pohlavie.

slovakia

left justify in out

Meghan počas návštevy katolíckej Základnej školy sv. Anny v meste Birkenhead deťom povedala, že nevie, či čaká chlapčeka alebo dievčatko.

 

"Opýtala som sa jej, či bude mať chlapčeka alebo dievčatko, a ona povedala, že nevie," uviedla žiačka školy, deväťročná Kitty Dudleyová.

 

Meghan jednému z detí tiež povedala, že je v šiestom mesiaci tehotenstva a dieťa by mala priviesť na svet buď koncom apríla, alebo začiatkom mája.

 

Mesto Birkenhead s približne 90.000 obyvateľmi leží v anglickom metropolitnom grófstve Merseyside, približne 340 severozápadne od britskej metropoly Londýn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duchess of Sussex will become Patron of four organisations that reflect the causes and issues with which she has long been associated including the arts, access to education, support for women and animal welfare. Her Majesty The Queen has passed on two patronages to The Duchess of Sussex –The National Theatre and The Association of Commonwealth Universities. The Queen has held the roles for 45 and 33 years respectively. Her Royal Highness will also take on Patronage of two additional charities as part of her official working portfolio – Smart Works and Mayhew. Visit the link in our bio to find out more. 📷 Phil Noble / Reuters

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies