Udierala ju a močila na ňu! To všetko vraj pred očami Mariah Careyovej

Bývalá asistentka speváčky Mariah Careyovej podala žalobu na súd, v ktorej obviňuje bývalú speváčkinu manažérku z fyzického aj psychického týrania.

19.01.2019 00:00
Speváčka Mariah Carey pózuje v miestnosti pre... Foto: ,
Speváčka Mariah Carey na archívnom zábere.
debata (2)

Dáma menom Lianna Shakhnazaryan v žalobe uvádza, že bola objektom fyzického aj psychického zneužívania v období, keď pracovala pre slávnu speváčku. Dôvodom malo byť najmä konanie Stelly Bulochnikovovej – speváčkinej bývalej manažérky.

Ako píše portál JustJared.com, tá mala na asistentku fyzicky útočiť – búchala ju do hrude, štípala a búchala ju po zadku či si napríklad na ňu sadla, aby jej znemožnila pohyb. V jednom prípade dokonca na ňu v takejto chvíli začala močiť.

V žalobe sa tiež uvádza, že speváčka Mariah Carey bola párkrát aj svedkom takýchto situácií, no nijako nezasiahla.

Samotná Lianna Shakhnazaryan však čelí žalobe od Careyovej. Tá tvrdí, že ju bývalá asistentka mala okradnúť o celkovú sumu 8 miliónov dolárov a obvinila ju aj zo zverejnenia súkromných videí, ktoré ju stavajú do zlého svetla.

Lianna tvrdí, že všetky tieto informácie sú nepravdivé. Údajne ju prepustili z práce v čase, keď sa bola oficiálne sťažovať Careyovej na správanie jej manažérky.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #súd #žaloba #Mariah Carey #asistentka

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...