Drvivá väčšina ľudí toto nevyrieši! Presuňte jednu zápalku aby ste vytvorili štvorec!

Zdieľať
Fbgb.jpg

Vieme, že si veľa z vás rado potrápi mozgové závity s našimi hádankami. Dnes vám prinášame jedu, ktorá je tak jednoduchá, až je ťažká.

Máte radi hlavolamy? Baví vás trénovať si mozog a hľadať riešenie úloh? Vďaka rôznym úlohám váš mozog udržujete v neustálej kondícii, čo pomáha pri premýšľaní a hľadaní riešení rôznych problémov v živote.

Ako by ste vyriešili tento hlavolam? Na obrázku môžete vidieť štyri zápalky. Tieto zápalky sú postavené tak, že spoločne vytvárajú kríž. Ak premiestnite jednu zápalku správne, podarí sa vám z týchto zápaliek zostaviť štvorec. Viete ale, ako to urobiť?

Možno vás to prekvapí, ale riešenie tohto hlavolamu je veľmi jednoduché. Asi nám dáte za pravdu, že aj v živote to tak často býva. Keď sme postavení pred nejaký problém, častokrát sa snažíme hľadať náročné, prekombinované riešenie. Najčastejšie je ale najjednoduchšie riešenie aj tým najlepším. Život nie je vždy o náročných a zložitých rozhodnutiach a riešeniach. Netreba zabúdať, že v jednoduchosti je krása a tiež sila.

To isté platí aj o riešenie tohto hlavolamu. Možno ste na riešenie prišli hneď, možno vám trvalo dlhšie a možno ste na riešenie stále neprišli. Určite sa tým netrápte. Pozrite sa na to, ktorú zápalku bolo potrebné preniesť, aby ste z použitých zápaliek mohli vytvoriť štvorec.
Stačí pohnúť touto zápalkou

02.jpg

Stále nič? Nezúfajte. Väčšina ľudí na to nepríde. Pozrite sa na video:

Dokázali ste aj bez nápovedy vyriešiť tento hlavolam? To nám napíšte do komentárov. Ak sa vám tento hlavolam páčil, tak ho nezabudnite zdieľať so svojimi priateľmi.

Nemáte dosť? Tak si môžete trúfnuť aj na tieto hádanky:

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom