Zamilované úsmevy ich prezradia! Kočiš s priateľkou si užili veľkú premiéru

Od septembra minulého roka je herec Peter Kočiš oficiálne rozvedený. Jeho exmanželku Nelu vystriedala po jeho boku sympatická Miroslava.

18.01.2019 12:00
debata (3)
zväčšiť Herec Peter Kočiš a jeho partnerka Miroslava... Foto: Profimedia
Herec Peter Kočiš a jeho partnerka Miroslava Frankovská na premiére predstavenia Rozum a cit. Herec Peter Kočiš a jeho partnerka Miroslava Frankovská na premiére predstavenia Rozum a cit.

S dámou, ktorá pracuje v divadle Nová scéna, zachytili fotografi obľúbeného herca už na jar minulého roka, vtedy ani jeden z nich nechceli veľmi komentovať svoje súkromie či stretávanie sa. Aj štvrtková premiéra divadelnej hry Rozum a cit však naznačila, že puto medzi nimi je čoraz silnejšie a 52-ročný herec je znovu „v osídlach lásky“.

Po slávnostnom uvedení divadelnej hry na motívy knihy od Jane Austenovej sa Peter Kočiš a jeho partnerka Miroslava Frankovská objavili na after-párty. Spoločne si užívali prítomnosť kolegov a kamarátov, dobrú náladu, ale najmä jeden druhého.

Úsmev na tvárach oboch naznačuje, že sú momentálne naozaj spokojní. Ktohovie, či po nevydarenom manželstve s Nelou Kočišovou bude otec dvoch dcér pomýšľať aj na druhú svadbu. Každopádne, partnerské šťastie možno dosiahnuť aj bez nej.

Na premiére Rozum a cit sa okrem Kočiša s novou partnerkou objavil aj spisovateľ Jozef Heriban a jeho partnerka Vanda Tureková. Heriban podobne ako Kočiš prekvapili verejnosť, keď sa po dlhoročných manželstvách rozhodli spoločne so svojimi partnerkami pre rozvod.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #partnerka #Nová scéna #Peter Kočiš #Rozum a cit

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...