Wayne Coyne z hudobnej skupiny The Flaming Lips sa oženil

NETKY.SK • 8 Január 2019, 15:41 • 2 min
Wayne Coyne z hudobnej skupiny The Flaming Lips sa oženil

BRATISLAVA - Spevák Wayne Coyne z americkej rockovej kapely The Flaming Lips sa oženil. Muzikant si vzal za manželku svoju dlhoročnú priateľku Katy Weaver. Čakajú spolu dieťa, takže svadba bola o to dojímavejšia.

slovakia

left justify in out

Svoje áno si povedali v sobotu počas súkromného obradu na streche jedného z podnikov v meste Oklahoma City, kde sa spevák aj narodil. Obrad bol netradičný už len z toho dôvodu, že sa odohrával vo veľkej plastovej bubline. Päťdesiatsedemročný umelec sa svadbou pochválil aj na sociálnej sieti.

 


Wayne Michael Coyne pôsobí v The Flaming Lips od jej vzniku v roku 1983. Formácia je známa náročnejšími aranžmánmi a psychedelickým poňatím rocku. Debutový album Hear It Is vydali v roku 1986 a zatiaľ poslednú štúdiovku Oczy Mlody uviedli na trh predvlani v januári. V americkom rebríčku Billboard 200 sa doteraz najlepšie darilo ich dvanástemu albumu Embryonic (2009), ktorý sa dostal na ôsme miesto. The Flaming Lips zatiaľ získali tri ceny Grammy.

ukážka z albumu Embryonic (2009) - Aquarius Sabotage



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona