Známy šéfkuchár sa stane päťnásobným otcom

NETKY.SK • 5 Január 2019, 08:45 • 2 min
Známy šéfkuchár sa stane päťnásobným otcom

BRATISLAVA - Britský šéfkuchár Gordon Ramsay s manželkou Tanou čakajú ďalší prírastok do rodiny. Manželia, ktorí pred dvoma rokmi prišli v piatom mesiaci o nenarodeného synčeka, oznámili šťastnú novinu prostredníctvom Instagramu, kde zverejnili spoločné video. V tom sa objavili aj ich štyri deti - 17-ročná Matilda, 19-ročné dvojčatá Holly a Jack a 20-ročná Megan.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný rodák zo škótskeho Johnstoneu video zdieľal len deň po tom, ako dvojčatám prostredníctvom sociálnych sietí zagratuloval k narodeninám. "Všetko najlepšie k narodeninám, Jack & Holly. Pred 19 rokmi ste nám pokazili párty, keď ste sa rozhodli prísť skôr na svet," zažartoval.

 

obrazok

 

Mnohí ho poznajú najmä kvôli jeho úprimnému vystupovaniu, ktoré ale niektorí označujú za hrubé a urážlivé.

 

Gordon Ramsay  je britský šéfkuchár a televízna osobnosť. Získal celkom 16 Michelinských hviezd a v roku 2001 sa stal jedným z troch šéfkuchárov v Spojenom kráľovstve, ktorý držal 3 hviezdy u troch reštaurácii naraz. Je známy predovšetkým moderovaním televíznych reality šou o varení, ako je Ramsay 's Kitchen Nightmares alebo Pekelná kuchyňa.

 

 

V roku 1996 si vzal Cayetano Elizabeth Hutchesonovou známu ako Tana Ramsayová. Pár má 4 deti: dcéru Megan Jane (* 1998), dvojčatá Jacka Scotta a Holly Annu (* 1999) a dcéru Matildu Elizabeth (* 2001)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies