Pozrite si tri obľúbené strediská, ktoré sa oplatí tento rok vyskúšať.

Pôžička 2019

Každý z nás potrebuje z času na čas zrelaxovať a vypnúť. Pravdou je, že nie každý si to teraz môže dovoliť. Najmä po sviatkoch, kedy máme hlboko do vrecka. Pôžička na dovolenku pomôže tým, ktorí by si radi oddýchli s rodinou a najbližšími, no momentálne na to financie nemajú.

Najvýhodnejšia pôžička

Jednoduchá cesta, ako ihneď zažiť skvelú lyžovačku, je pôžička online, teda bezúčelový spotrebný úver. Dokonca si viete požičať do výšky 1 500 € úplne bez úroku, zaplatíte iba 2 %-ný poplatok. Možností, ako si užiť čerstvý prašan za minimálne preplatenie, existuje viacero.

Pôžičky – porovnanie

Ste zvedaví, ktoré sú najlepšie rýchle pôžičky? Stačí si urobiť porovnanie od všetkých a úverová kalkulačka vám presne povie, koľko celkovo preplatíte. Požičať si 1 200 € a pôžičku preplatiť  iba o 24 € - to znie ako dobrá ponuka, nie?

Alpská lyžovačka 2019 aj pre rodiny s deťmi

Obľúbený rakúsky areál Schladming (360 km od BA) ponúka 232 km zjazdoviek až v 9 lyžiarskych strediskách. Skipas na deň: od 46 € dospelí a 24,50 € deti.

Švajčiarsky rezort Davos Kolsters (730 km od BA) splní vaše lyžiarske očakávania. Celkovo 279 km tratí v 5 lyžiarskych strediskách, kde najnáročnejších poteší 56 km dlhá čierna zjazdovka. Skipas na deň: 63 € dospelí a 25 € deti.

Najobľúbenejšie lyžiarske stredisko v Taliansku je Kronplatz (611 km od BA). Užiť si môžete celkovo 119 km zjazdoviek. Skipas na deň: 51 € dospelí a 36 € deti.

Voskujte lyže - vyrážame za dobrodružstvom!