51 rokov? Pamela Anderson má asi zmluvu s diablom, vyzerá o 20 mladšie!

Je matkou dvoch dospelých synov a podľa rodného listu oslávi tento rok v lete 52. narodeniny. Počas marseillskej premiéry filmu však herečka Pamela Anderson vyrazila dych.

17.01.2019 00:00
debata (3)
Herečka Pamela Anderson sa objavila na premiére... Foto: Profimedia
Herečka Pamela Anderson sa objavila na premiére filmu v Marseille. Herečka Pamela Anderson sa objavila na premiére filmu v Marseille.

Slávna seriálová blondínka z hitu Pobrežná hliadka, ktorej plagáty v červených plavkách viseli na stenách mnohých detských izieb a plagáty z Playboya zase v pánskych šatniach či garážach, starne lepšie ako mnohé jej rovesníčky. Či skôr nestarne.

Aj na prezentácii filmu Nicky Larson vo francúzskom Marseille, kde hráva jej životný partner – futbalista Adil Rami, vyzerala skvelo. Blondínka pritom už dávnejšie opustila vyzývavý imidž, ktorý sa s ňou pred pár rokmi na červenom koberci neodmysliteľne spájal.

Tentoraz jej stačil vlnený kabát s jemným vzorom a ležérne prehodené vlny odfarbených vlasov. Aj líčenie je v prípade 51-ročnej dámy a zanietenej aktivistky priam minimálne. Pamela Anderson je skrátka vo vynikajúcej forme.

zväčšiť Zľava: Herečka a modelka Pamela Anderson na... Foto: SITA/AP
Zľava: Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z roku 1999, z roku 2002 a z roku 2005. Zľava: Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z roku 1999, z roku 2002 a z roku 2005.

Zostáva len uvažovať nad tým, ako sa jej to darí (ak teda pominieme možnosti estetickej chirurgie). Rodená Kanaďanka je však známa vegetariánka a jej životný štýl je po rokoch škandálov údajne veľmi zdravý a uvedomelý – tak možno tiež ide o kúsok skladačky v tejto záhade. A čo si myslíte vy, vyzerá herečka lepšie ako v rozkvete svojej kariéry?

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #premiéra #vek #anketa #Pamela Anderson #pôvab

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...