Dračici Evelyn z Dva a pol chlapa láska k mladšej žene prospieva! Aha na ňu

Herečka Holland Taylor (76) prišla na premiéru novinky Glass do New Yorku podporiť svoju partnerku, Sarah Paulsonovú (44).

17.01.2019 00:00
debata

Premiéra novinky Glass priviedla na červený koberec do New Yorku aj jednu z jeho predstaviteliek, Sarah Paulson. Pred objektívmi robili herečke spoločnosť jej slávni kolegovia z filmu – Bruce Willis, Samuel L. Jackson či James McAvoy.

Holland Taylor na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Holland Taylor Holland Taylor na premiére filmu "Glass" v New Yorku.

44-ročnú Paulsonovú prišla na premiéru podporiť aj jej partnerka, 76-ročná herečka Holland Taylor. Dámy si síce spoločne pred fotografmi nezapózovali, na premiére si však boli nablízku.

Ryšavka Holland Taylor zvolila na podujatie výrazné krátke sako v zlato-čiernej kombinácii, ku ktorému si obliela úzke čierne nohavice a čierne lodičky. Účes, ktorý dlhé roky nosila v seriáli Dva a pol chlapa, vymenila za štýlový zostrih.

Zľava: Sarah Paulson, M. Night Shyamalan, Bruce... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sarah Paulson Zľava: Sarah Paulson, M. Night Shyamalan, Bruce Willis a Samuel L. Jackson na premiére filmu "Glass" v New Yorku.

Práve v populárnom seriáli si zahrala mamu hlavného hrdinu Charlieho Harpera v podaní Charlieho Sheena. Seriáloví diváci ju tak poznajú ako ironickú a svojráznu Evelyn Harper, ktorá pred kamerami vystriedala niekoľko milencov.

Herečky svoj vzťah oficiálne zverejnili v roku 2016, kedy sa Sarah Paulson vyjadrila na adresu svojej partnerky pre magazín New York Times: „Jediné, čo môžem naozaj povedať, že som zaľúbená až po uši. A osobou, do ktorej som sa zamilovala, je práve Holland.“

Zľava: Sarah Paulson, M. Night Shyamalan, Bruce...
Zľava: James McAvoy, Bruce Willis a Samuel L....
+2Holland Taylor na premiére filmu "Glass" v New...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Glass #Sarah Paulson #Holland Taylor

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...