Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragické ráno v Cíferi. Pre nehodu zostala cesta uzavretá
Zdielať na

Tragické ráno v Cíferi. Pre nehodu zostala cesta uzavretá

CÍFER / K tragickej nehode došlo v piatok skoro ráno v obci Cífer neďaleko Trnavy. Osobné auto skončilo v plote jedného z rodinných domov. Na miesto okamžite smerovala polícia aj hasiči, ktorí dopravu pre uzavretú cestu odkláňali.

Mladík smeroval z obce Jablonec do Cífera okolo šiestej hodiny ráno. Riadenie ale nezvládol a s autom skončil v oplotení rodinného domu. Za volantom auta značky Škoda Octavia sedel práve 18- ročný chlapec. "Muž, ktorý viedol auto, nebol držiteľom vodičského oprávnenia," uviedla policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. V mierne ľavotočivej zákrute dostal šmyk, autom prešiel do protismeru, tu sa otočil a pravou časťou narazil do betónového oplotenia rodinného domu. 

Podľa informácií televízie JOJ z prostredia vyšetrovania boli rodičia nebohého v tom čase na dovolenke. 

Na miesto nehody boli privolaní aj záchranári. Lekár záchrannej zdravotnej služby po príchode skonštatoval smrť mladíka. "Hasiči na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície. Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Trnavy," informovala Júlia Kedrová, hovorkyňa hasičov. "So súhlasom lekára sme osobu vyslobodili pomocou vyslobodzovacieho hydraulického náradia," dodal veliteľ zásahu hasičov Zoran Benedikovič. 

Cestu museli na nejakú dobu uzavrieť a dopravu odkláňali. "Presné príčiny a okolnosti tragickej nehody polícia vyšetruje," dodala Kredatusová. 

Od začiatku nového roka polícia eviduje 14 dopravných nehôd v Trnavskom kraji, pri ktorých vyhasli 4 ľudské životy. Pritom v 3 prípadoch išlo o mladých ľudí. Ďalšie 4 osoby bojujú o svoj život v nemocniciach.

Pozrite si reportáž o tragickej nehode. Cesta k lekárovi sa skončila smrťou: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy