Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Girona senzačne vyradila z pohára Atlético. Real Madrid padol v Leganés, ale postúpil

Futbalisti Atlética Madrid nedokázali v domácej odvete osemfinále Španielskeho pohára zdolať Gironu a po remíze 3:3 zo súťaže vypadli.

16.01.2019 23:36
Atlético Madrid Foto: ,
Futbalisti Atlética Madrid s najväčšou hviezdou Antoineom Griezmannom po treťom góle Girony.
debata

Prvý zápas skončil 1:1 a katalánsky tím vďaka väčšiemu počtu strelených gólov na ihrisku súpera postúpil prvýkrát v histórii do štvrťfinále.

Atlético prehrávalo po hodine hry 1:2, ale striedajúci Antoine Griezmann ho v 84. minúte po obrate poslal do vedenia 3:2. Domáci fanúšikovia ešte oslavovali zásah francúzskej hviezdy a očakávaný postup, keď v 88. minúte Seydou Doumbia tečom strely Borju Garcíu stanovil konečné skóre.

Atlético nepostúpilo medzi najlepšiu osmičku v domácom pohári prvýkrát od sezóny 2011/2012, keď sa práve po krachu v Copa del Rey ujal tímu súčasný kouč Diego Simeone. V roku 2013 madridský klub súťaž vyhral naposledy.

Do štvrťfinále napriek domácej prehre 0:1 s Bilbaom postúpila Sevilla, ktorá prvý duel na ihrisku Athletica vyhrala 3:1.

V odvete prehral aj Real Madrid, ale ani jemu štvrťfinále neuniklo. „Biely balet“ dnes podľahol 0:1 na pôde Leganés, ktoré minulý týždeň doma zdolalo 3:0.

Osemfinále Copa del Rey (odvety):

Atlético Madrid – Girona 3:3 – prvý zápas 1:1, postúpila Girona
FC Sevilla – Athletic Bilbao 0:1 – prvý zápas 3:1, postúpila Sevilla
Leganés – Real Madrid 1:0 – prvý zápas 0:3, postúpil Real Madrid

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #atlético madrid #Copa del Rey