Tak takáto ponuka sa nevidí len tak často! Na strednom Slovensku predávajú kaštieľ s obrovským pozemkom za rozprávkovú cenu

2003

Tak toto sa tak často naozaj nevidí. Takáto ponuka zrejme na slovenskom trhu ešte ani nebola! A dobre si rozmyslíte či si kúpite jednoizbový byt v Bratislave alebo za absolútne rovnakú cenu rovno celý kaštieľ s obrovským pozemkom. A koľko stojí? Nuž, iba 100 000€! Samozrejme, že nie je v tip top stave a sú potrebné úpravy, no aj napriek tomu je to rozprávková cena. Postavili ho v roku 1805.

3 1
Foto od youtube

Tento skvost nájdete v okrese Revúca, presnejšie v Hucíne a kupcovi pomôže s prostriedkami na rekonštrukciu aj štát. Majiteľka tvrdí, že keď ho zavesili na internet s takouto cenou, viacerí jej volali či to nie je omyl. Nie je, aj keď je pravda, že spočiatku za neho pýtala trojnásobne viac. „Spustili sme to na tých 100 000 tisíc len aby to už niekto vzal. Kto miluje súkromie a prírodu, tak táto nehnuteľnosť je to, čo hľadá,“ povedala súčasná majiteľka.

2 2
Foto od youtube

Dookola je naozaj veľký priestor a tento kaštieľ stojí tak povediac na samote. Nechýba mu však ani jazero s ostrovčekom. Celý pozemok tvorí 2,2 hektára. Realitný maklér sa vyjadril, že ide naozaj o veľmi lukratívnu ponuku. Zaujímavé je, že toto celé sídlo patrilo majiteľkinej babičke, ktorá totiž pochádzala zo šľachtického rodu.

11
Foto od youtube

Jediný problém pre kupcu môže byť to, že ho nemôže prerobiť tak, ako si zmyslí. Príslušný pamiatkový úrad mu predpíše, akým spôsobom musí túto stavbu rekonštruovať. Tak, ak chcete investovať do niečoho, čo sa naozaj oplatí, tak toto je viac než lukratívna ponuka!

Zdroj

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

5 Komentáre
Najhodnotnejšie
Najnovšie Najstaršie
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre
Ronim
16. januára 2019 22:20

Živím sa ako reštaurátor historických pamiatok a keby som mal toľko peňazí tak to zoberiem aj hneď a sám si to postupne opravím ;)

Jan peter
22. januára 2019 13:17
Odpovedať  Ronim

Nekupis..ak pojdes kuk neekuupis…ne koli kastielu…nee koli pozemku….aleee?? Koli..suusedom…..mrscna neprisposobyvych

Komentátor
16. januára 2019 20:56

Takže už robite aj reklamy?

Marek I. Krásny
16. januára 2019 21:54
Odpovedať  Komentátor

To je reklama? To je zaujimavost!

Mana
16. januára 2019 23:17

OKRES REVÚCA JE V BANSKOBYSTRICKOM KRAJI, TAKžE TO NIE JE VÝCHODNÉ SLOVENSKO !!!!!