Novinky - 16.01.2019 19:30

Na čo myslel? Ruský brankár puk naservíroval strelcovi

Zdroj: huste.tv/Instagram

Vtipný moment priniesla Kontinentálna hokejová liga, pričom bavili sa predovšetkým priaznivci Lokomotivu Jaroslavľ. Admiralu Vladivostok po hrubke brankára do smiechu rozhodne nebolo. Najslabší tím východu už len so cťou dohráva tento ročník, pričom vyhliadky na postup do play-off sú mimo reality. Lokomotiv, naopak, hrá o čo najlepšie pozície pre vyraďovacie boje v Západnej konferencii a rozdiel v nasadení bol na ľade citeľný. Domáci navyše prvý gól zápasu súperovi doslova darovali.

Už v prvej časti hry smerovalo na brankára Antona Krasotkina jedenásť streleckých pokusov, všetky zneškodnil, no i tak bol cez prestávku kritizovaný. Za stavu 0:0 hral Vladivostok presilovú hru. Lokomotiv puk vyhodil cez všetky čiary a brankár sa podujal na rozohrávku. Lenže puk napálil veľmi nepremyslene a nepresne na zadný mantinel a zakončenie ponúkol Andreiovi Loktionovovi, ktorý pritom napádal len veľmi symbolicky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??? (@khl),

Gól do šatne v početnej nevýhode favorita zápasu nakopol, po 40 minútach už viedol dvojgólovým rozdielom a nakoniec bral z ľadu Admiralu všetky body. Kým na východe majú istú miestenku do play-off už tri mužstvá, na západe zatiaľ len dve. Práve Jaroslavľ alebo helsinský Jokerit by to mali spečatiť ako ďalší.