Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pátranie po Nadežde pokračuje. Zapojila sa aj letka ministerstva vnútra
Zdielať na

Pátranie po Nadežde pokračuje. Zapojila sa aj letka ministerstva vnútra

BRATISLAVA / Po matke troch maloletých detí, ktorá v pondelok na obed odišla zo svojho rodinného domu v Rusovciach, stále pátrajú. Záchranári v utorok prehľadávali tisícky metrov štvorcových do neskorej noci.

Nezvestnú Nadeždu aj v stredu od skorých ranných hodín hľadali desiatky ľudí, záchranárov, policajtov, hasičov a rovnako aj letka ministerstva vnútra.

​Nadežda Ondejková je nezvestná viac ako dva dni, odišla zo svojho bydliska v Rusovciach, odvtedy o nej rodina nepočula. Žena má 35 rokov je približne 175 cm vysoká, štíhlej postavy, má gaštanovo - hnedé dlhšie vlasy a zeleno hnedé oči. V čase svojho odchodu mala na sebe čiernu prešívanú bundu, modré rifle a čierne čižmy.

"Doma ostali všetky doklady, mobil, celá jej peňaženka," hovorí jej manžel .Polícia a záchranári si opäť rozdelili úlohy a miesta, kde budú pátrať. Celý deň prehľadávali okolie Čunova, Rusoviec a rovnako aj Jaroviec. Jedna zo skupín mala na starosti okolie hrádze a lesov pri jazerách a vodnom diele.

Pri pátraní využili aj špeciálne vycvičených psov. Podľa informácií TV JOJ jeden z nich zachytil pachovú stopu nezvestnej, pri bažinách ju ale stratil. 

Nezvestnú mal v utorok okolo pol 6:00 ráno vidieť priamo v Čunove aj miestny poštár. Mužovi sa podľa inforomácií TV JOJ zdalo, že žena nepochádza z dediny a je na prvý pohľad dezorientovaná. Ak ste náhodou ženu na záberoch spoznali kontaktujte políciu na čísle 158.

Pozrite si súvisiacu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy