Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
89682_21 676x451.jpg
16. januára 2019 PR správyKultúraFilm a TV od PRservis.skSITA Diskusia()

V pohorí Tribeč miznú ľudia – do kín mieri mysteriózna filmová Trhlina

BRATISLAVA 16. januára 2019 – Možno je to len legenda, možno zámerná mystifikácia a možno desivá pravda. Ale priveľa z tohto príbehu sa naozaj stalo… 24. januára príde do slovenských kín mysteriózny thriller Trhlina, ktorý podľa rovnomennej knižnej predlohy Jozefa Kariku nakrútil režisér Peter Bebjak.

Nezamestnaný absolvent vysokej školy Igor objaví záznamy výpovedí psychiatrického pacienta, ktorý pred sedemdesiatimi rokmi záhadne zmizol v pohorí Tribeč. Keď sa po čase rovnako záhadne objavil, mal na tele čudné popáleniny a zranenia. Bol dezorientovaný, nedokázal vysvetliť, čo sa mu stalo, už nikdy sa nespamätal. Igor pátra ďalej a s údivom zisťuje, že tento prípad nie je ojedinelý – zmienky o tajomnom miznutí ľudí v tomto pohorí siahajú hlboko do histórie. Hrôzostrašných prípadov pribúda.

Igor s priateľkou Miou, konšpirátorom Andrejom a tvrdým skeptikom Dávidom prenikajú čoraz hlbšie a odhaľujú skutočnosti, ktoré sú oveľa desivejšie než akákoľvek fantázia. Vyberú sa na výpravu priamo do tribečských lesov, kde zažijú čosi, čo sa vymyká ich chápaniu. Pátranie, ktoré na začiatku pôsobí ako nevinná zábava nesúrodej skupinky, však končí tragicky…

Vo filme režiséra Petra Bebjaka (film Čiara, seriály Za sklom či Mesto tieňov) sa stretnú zvučné herecké mená. Spolu s  Matejom Marušinom, Dávidom Hartlom či Máriou Bartalos sa diváci a diváčky môžu tešiť na Tomáša Maštalíra či Juraja Loja. Mysteriózny thriller Thrlina prináša do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

Zdroj: Webnoviny.sk – V pohorí Tribeč miznú ľudia – do kín mieri mysteriózna filmová Trhlina © SITA Všetky práva vyhradené.

K téme

Slovenské Zlatíčko mieri vlakom do Číny Unikne z divočiny včas? Alebo zahynie?

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Film a TV

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.