Rolls-Royce predalo v minulom roku rekordný počet áut

NETKY.SK • 10 Január 2019, 13:10 • 2 min
Rolls-Royce predalo v minulom roku rekordný počet áut

GOODWOOD - Britský výrobca luxusných vozidiel Rolls-Royce predal v minulom roku vyše 4100 áut. Firma spravila nový rekord v predajnosti svojich vozidiel. Zároveň sa nevylučuje ďalší rekord aj v tomto roku, podmienkou ale je, že odchod Británie z Európskej únie bude riadený.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť uviedla, že za rok 2018 predala 4107 áut. To je najvyšší počet v jej 115-ročnej histórii. Prekonala tak doterajší historický rekord zaznamenaný v roku 2014, keď predala 4063 vozidiel.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pushing the boundaries of possibility, unconstrained by time and space.

Príspevok, ktorý zdieľa Rolls-Royce Motor Cars (@rollsroycecars),

 

Vedenie automobilky zároveň uviedlo, že v tomto roku by mohol padnúť nový rekord, k čomu by firme mohol dopomôcť jej prvý luxusný off-road Cullinan. Dôležité ale je, aby sa Británia vyhla odchodu z Európskej únie bez dohody. Firma v tomto smere vyzvala britskú vládu, aby uzatvorila takú dohodu, ktorá zabezpečí bezproblémový obchod medzi Britániou a Európskou úniou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The road is yours. #Cullinan #OneLifeManyLifestyles

Príspevok, ktorý zdieľa Rolls-Royce Motor Cars (@rollsroycecars),

 

Automobilka zároveň nič nenecháva na náhodu a na prípadný brexit bez dohody sa pripravuje. Súčasťou týchto príprav je aj zvyšovanie zásob komponentov či zabezpečenie dodávok kľúčových komponentov letecky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona