Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOTO sú najdrahšie rozvody slávnych
Zdielať na

TOTO sú najdrahšie rozvody slávnych

Archívne video

Najnovšie sa nehovorí o ničom inom než o prerozdelení obrovského majetku najbohatšieho muža planéty Jeffa Bezosa a jeho manželky. Rozvádzajú sa po dlhých 25 rokoch. O dôvode rozvodu mlčia, avšak Bezos už dlhší čas randí s pohľadnou moderátorkou.

Peniaze, hádky, nevera či neprekonateľné rozdiely. Aj také boli dôvody na rozvod mnohých zahraničných hviezd. Niektorí museli zaplatiť partnerom šialené milióny.

Začíname hercom Michaelom Douglasom. S prvou manželkou bol 21 rokov. Dominovali však nevery a hádky. Douglas sa dokonca liečil zo sexuálnej závislosti. Jeho exmnaželka Diandra získala rozvodom okrem 45 miliónov dolárov aj domy v Beverly Hills a na Malorke. Dnes je šťastne ženatý s Catherine Zeta-Jones.

Chrobák Paul McCartney a jeho o tridsať rokov mladšia polovička Heather Mills spolu vydržali štyri roky. Heather obvinila speváka zo skupiny Beatles z domáceho násilia. Umelec jej vyplatil 60 miliónov dolárov.

Ďalším rozvedeným spevákom je Phil Collins. So svojou treťou manželkou sa rozviedol ešte v roku 2007. Išlo vtedy o vôbec najdrahší rozvod v histórii Veľkej Británie.

Pozrite si priložené VIDEO:

Orianne si z manželstva odniesla 40 miliónov dolárov. V roku 2016 sa dal pár znovu dokopy.​

​Rozviedla sa aj ďalšia hudobná hviezda, ikona popu Madonna. Rozvod ju s režisérom Gyuom Ritchiem vyšiel poriadne draho. Dostal dvadsať miliónov libier v hotovosti a majetok za viac ako 40 miliónov. 

Indiana Jones sa so scenáristkou Melissou Mathison rozviedol po 21 rokoch manželstva. Od Harrisona Forda vybojovala 85 miliónov dolárov. V odstupnom bol zahrnutý aj príjem zo všetkých filmov, v ktorých počas manželstva herec hral.

​Herec Kevin Costner a jeho prvá veľká láska Cindy Silva vydržali spolu šesťnásť rokov. V roku 1994 Costnerova hviezda prudko vzrástla, pár slávu neuniesol a rozviedol sa. Súd prisúdil Cindy 80 miliónov dolárov.

​100 miliónov dolárov. Toľko musel zaplatiť legendárny golfista Tiger Woods svojej manželke, modelke Elin Nordegren. Prevalili sa jeho početné nevery.

Herec a režisér Mel Gibson, ktorý splodil s manželkou Robyn Moore sedem detí, sa s ňou rozviedol po tridsiatich rokoch. Herec musel vyplatiť polovicu svojho majetku, čo činilo 425 miliónov dolárov.​

Najnovšie sa rozvádza aj najbohatší muž planéty, miliardár Jeff Bezos, ktorého majetok sa odhaduje na 137 miliárd dolárov. Z jeho manželky MacKenzie sa čo nevidieť stane najbohatšia žena sveta.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie