Tesco je finalistom ankety Office roka 2018

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ofice2.jpg
Foto: Tesco

BRATISLAVA 16. januára 2019 (WBN/PR) – Zmodernizované kancelárie spoločnosti Tesco na Zlatých pieskoch v Bratislave sa dostali medzi finalistov prestížnej súťaže CBRE Office roka. Súťaž má za cieľ ukázať a vyhodnotiť najinšpiratívnejšie pracovné prostredie firiem na Slovensku, predstaviť filozofiu, hodnoty a nové trendy v spoločnostiach, ktoré sa snažia o vytváranie inšpiratívneho, kreatívneho a zdravého pracovného prostredia.

„Zlepšenia priniesli našim kancelárskym tímom novú kultúru a moderné kancelárske prostredie, ktoré podporuje flexibilné spôsoby spolupráce v tíme,“ hovorí o modernizácii kancelárií obchodného reťazca Lucia Poláčeková, PR manažérka pre Tesco na Slovensku.

V Bratislave pracuje na ploche viac ako 2 300 štvorcových metrov 250 ľudí. Modernizácia premenila kancelárie na úplne otvorené tzv. open space priestory, zamestnanci nepracujú v samostatných kanceláriách  a nemajú fixný pracovný stôl. Nové usporiadanie podporuje flexibilitu práce, komunikáciu a spoluprácu a obmedzuje hierarchiu. Pôvodné priestory sa minulý rok premenili na estetický a farebne zladený neformálny priestor s miestami na stretnutia bez nutnosti vopred si ich rezervovať. Rovnako pribudli aj miestnosti vybavené technológiou na telekonferencie a konferenčné hovory s novým systémom rezervácie.

Ofice1.jpg
Foto: Tesco

Do plánovania zmien sa mohli zapojiť aj zamestnanci prostredníctvom Office šampióna vybraného spomedzi nich. Jeho úlohou bolo spolu s kolegami napríklad vyberať kancelársky nábytok, usporiadanie a vybavenie miestností. Spolu s architektmi a projektantmi sa tiež podieľali na záverečných úpravách dizajnu kancelárie.

„Zlepšovanie kancelárií znamená viac ako len zmenu nášho fyzického prostredia. Dúfame tiež, že bude napomáhať našej kultúre otvorenosti,“ dodáva L. Poláčeková. Okrem zmeny dizajnu prinieslo nové pracovné prostredie aj ekologickejšiu prevádzku. Spotrebu energie šetrí LED osvetlenie, zamestnanci separujú odpad, ktorého objem znižujú napríklad aj tým, že nepoužívajú papierové utierky.

Výsledky tretieho ročníka súťaže Office roka budú vyhlásené 21. februára 2019 v troch kategóriách – Kancelária ako DNA firmy, Zdravá kancelária, Smart kancelária.

Hlasovanie prebieha tu: https://www.officeroka.sk/sk/finalisti-finalisti-2018/

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Tesco