Jana Kirschner v župane na Instagrame: Vitajte, toto je jej nová realita!

Hovorí sa, že bez sociálnych sietí ako by ste v šoubiznise neexistovali. Niektoré veľké hollywoodske hviezdy však napriek tomu Instagramy či Twitteri ignorujú. Na opačnú stranu brehu prešla Jana Kirschner.

16.01.2019 16:02
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak už ma zlomili.Vitajte v mojej novej realite!!! #newday #newlife #newbeginning #cyberidiot

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Kirschner (@janakirschner_official),

Slovenská speváčka, ktorá sa čoskoro objaví ako porotkyňa v šou The Voice Česko Slovensko, si založila pred pár dňami vlastný profil na Instagrame. Zjavne z pracovných dôvodov a pravdepodobne ako súčasť jej pracovného kontraktu v rámci promovania nových aktivít.

„Tak už ma zlomili. Vitajte v mojej novej realite,“ napísala martinská rodáčka k prvej fotografii – záberu z fotenia oficiálnych snímok pre markízácku šou. K momentke ešte pridala pár „hashtagov“ – jeden z nich je aj slovné spojenie cyberidiot.

Dvojnásobná mama a úspešná slovenská umelkyňa údajne dlho odolávala tlaku svojich kamarátov či spolupracovníkov, aby si založila konto na sociálnej sieti. Napokon sa však nechala presvedčiť, rovnako ako to urobila v prípade komerčnej talentovej šou The Voice.

To, že by Jana Kirschner kývla na podobnú šou, by si pred pár rokmi dokázal predstaviť len málokto. Na druhej strane, ona sama začínala kedysi ako súťažiaca na Miss a následne pôsobila ako modelka, takže tú „komerčnejšiu“ stránku šoubiznisu už má odžitú. Stačí jej len trošku oprášiť spomienky…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #internet #Instagram #Jana Kirschner #realita #konto

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...