Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mala ochraňovať vojvodkyňu. Meghan ale nezvládala tlaky zo strany elitnej policajtky
Zdielať na

Mala ochraňovať vojvodkyňu. Meghan ale nezvládala tlaky zo strany elitnej policajtky

Archívna reportáž

Telesná strážkyňa, ktorá mala na starosti bezpečnosť vojvodkyne Meghan, pri nej vydržala iba pol roka. Manželke princa Harryho vadilo obmedzovanie slobody.

Špeciálne vycvičená policajtka mala za úlohu chrániť vojvodkyňu Meghan. Vo svojej funkcii ale po pol roku končí. A je aj jasné prečo. Verejnosť si môže blondínku pamätať, ako telom bránila tehotnú manželku princa Harryho pred davom.

"Na rozdiel od niekoho, kto vyrástol v kráľovskej rodine a je na ochranku zvyknutý od útleho veku, pre Meghan je to veľmi obmedzujúce. Hoci bola slávnou herečkou, mohla si robiť, čo len chcela, pohybovať sa slobodne. Vo svojej novej úlohe ale nemôže ani na krok bez bodyguardov. Je to tlak," povedal zdroj z paláca.​

Osobná strážkyňa vraj na Meghan príliš tlačila. Mala sa viac strániť ľudí a správať sa podľa kráľovských pravidiel. Vojvodkyni to ale nevyhovovalo.

​Policajtka pritom len vlani prevzala pozíciu hlavnej dôstojníčky ochranky pre manželov. Roky funkciu zastáva bodyguard princa Harryho Bill Renshaw.

​Ten sa ale pobral na dôchodok. Jeho nástupkyňa však príliš dlho nevydržala.

Meghan v apríli porodí svoje prvé dieťa. Nepochybne sa záujem verejnosti o kráľovský pár rapídne zvýši. Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie