Rozchod s milencom pre jej závislosť! Takto sa vylieči skôr, tvrdia blízki

Uplynulý rok nebol pre herečku Heather Locklearovú práve najpriaznivejší. Pre problémy s alkoholom a liekmi skončila viackrát v nemocnici a dokonca mala opletačky s políciou.

16.01.2019 15:00
debata
Herečka Heather Locklear na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Heather Locklear na archívnom zábere. Herečka Heather Locklear na archívnom zábere.

Aj preto sa vraj v novom roku plánuje niekdajšia hviezda seriálu Melrose Place sústrediť na svoje zdravie. Dokonca sa preto rozišla s priateľom Chrisom Heisserom. Ten údajne nebol najlepším pomocníkom v herečkinej snahe zostať „čistá“.

„Týmto krokom stlačila resetovací gombík a urobila správne. Urobila to najlepšie pre samu seba a svoju abstinenciu,“ citoval nemenovaný zdroj magazín People. Podľa jeho informácií sa herečka momentálne nachádza v spoločnosti svojich rodičov a to jej veľmi prospieva.

„Fakt, že rodičia sú momentálne pri nej, je znakom dobrého vývoja a prináša jej upokojenie,“ uviedol informátor časopisu. Rodina sa vraj rozhodla pre tento krok po uplynulých Vianociach, keď sa Locklear odhlásila na pár dní z liečebne a odišla stráviť vianočné sviatky s blízkymi. Následne sa aj po konzultácii s lekármi dohodli, že odvykacia liečba bude pokračovať v domácom prostredí.

Bývalá „mrcha“ z Melrose Place, ktorá oslávila 57. narodeniny, bola v lete minulého roka hospitalizovaná z dôvodu predávkovania. Pár hodín predtým údajne napadla policajného dôstojníka. Po týchto udalostiach sa prihlásila dobrovoľne na odvykaciu liečbu. Jej problémy so závislosťou sú však opakované.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #priateľ #odvykacia kúra #abstinencia #Heather Locklear

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...