VIDEO Tak toto nečakali: Ruských bežkárov na dráhe prekvapil idúci tank!

NETKY.SK • 16 Január 2019, 13:07 • 2 min
VIDEO Tak toto nečakali: Ruských bežkárov na dráhe prekvapil idúci tank!

Predstavte si pokojné zasnežené popoludnie, počas ktorého sa bežkujete na špeciálne upravenej dráhe, až vám zrazu príde do cesty gigantické obrnené vozidlo!

slovakia

left justify in out

Presne to sa začiatkom januára stalo viacerým ruským bežkárom v okolí mesta Kazaň. Istý milovník ťažkej techniky Ilsur Zagidullin si totiž pred niekoľkými mesiacmi kúpil staré obrnené vozidlo BTR-60, pričom netušil, že by s tým ktokoľvek mohol mať problém.

 

Možno by ani nemal, avšak Ilsur sa rozhodol, že ho „prevetrá“ na čerstvom snehu a to práve v lese, kadiaľ vedie dráha pre miestnych bežkárov. Tí nevychádzali z údivu, keď sa na nich spoza zákruty vyrútilo desaťtonové vojenské vozidlo.

 

Po tomto incidente sa ľudia začali sťažovať. Oslovili najskôr samotného Zagidullina, ten však podľa ich slov na výzvy absolútne nereagoval, tak sa obrátili na kompetentných. Ilsur sa neskôr vyjadril, že nemá pocit, že by porušoval akékoľvek pravidlá, pretože má právo voziť sa po lese rovnako ako ktokoľvek iný. Spor s miestnymi chce však rozhodne urovnať spoločnou diskusiou.

 

Doplnil, že jeho cieľom nebolo vyvolať pobúrenie, ale že chcel obyvateľom Kazane priniesť do života  len trochu radosti a prekvapenia. V budúcnosti totiž plánuje za poplatok umožniť jazdu v BTR-60 každému záujemcovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Загидуллин (@ilsur_09),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona