Evelyn a Polnišová spolu vo filme? Scenár už vzniká

Slovenská herečka Eva Kramerová, známa aj ako Evelyn, si zo všetkého najviac želá, aby sa ľudia dokázali tešiť z maličkostí.

16.01.2019 13:00
Herečka a moderátorky Farmy Evelyn Kramerová. Foto:
Herečka a moderátorka Evelyn Kramerová.
debata

„Potom budeme šťastní a naplnení,“ vyjadrila sa v rozhovore. „A takisto by som si priala, aby každý robil to, čo skutočne robiť chce a aby nás práca všetkých bavila,“ dodala 28-ročná rodáčka z Dolného Kubína, ktorá svoje životné smerovanie s veľkou pravdepodobnosťou už našla a jej povolanie ju skutočne napĺňa.

Svedčí o tom napokon i fakt, že aj napriek veľkému pracovnému vyťaženiu ju v spoločnosti vidieť stále usmiatu a v dobrej nálade a svoje herecké a kreatívne plány prezentuje s veľkým nadšením. „Aj na tento rok mám veľa pracovných plánov, moje obľúbené cestovanie preto muselo ísť teraz trošku bokom, no uvidíme, možno sa jedného dňa schytím a niekam predsa len odídem,“ nevylúčila Evelyn, ktorá však momentálne plánuje zostať najmä na Slovensku. „Píšem teraz totiž nejaké svoje veci, robím si scenár na svoj vlastný projekt, z ktorého sa hrozne teším, pripravuje sa takisto scenár na jeden film s Peťou Polnišovou, ktorého môžem byť súčasťou, z čoho mám tiež veľkú radosť a v marci pôjde do kín ešte film LOVEnie, v ktorom som hrala. Na to som veľmi zvedavá a určite chcem byť pri tom,“ vymenovala mladá blondínka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Polnišová #Evelyn

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...