VIDEO: Oficiálne vyhlásenie Štefana Svitka o jeho konci na tohtoročnej Rally Dakar

NETKY.SK • 16 Január 2019, 09:57 • 2 min
VIDEO: Oficiálne vyhlásenie Štefana Svitka o jeho konci na tohtoročnej Rally Dakar

PISCO - Od včerajších hodín sa v médiách šírili informácie, že slovenský motocyklista Štefan Svitko pre pád a zdravotné problémy nedokončí preteky Rally Dakar 2019. Pravdivá je však iba polovica tohto tvrdenia. Svitko naozaj nepokračuje, ale skutočným dôvodom sú technické problémy.

slovakia

left justify in out

Objavili sa tvrdenia, že slovenský pretekár skončil v nemocnici. Tieto informácie však našťastie nie sú pravdivé. Šírili sa totiž správy, že mal pád a je zranený.

"Dakar sa pre mňa skončil. Mal som problémy s motocyklom. začali sa už na päťdesiatom kilometri, napokon som prišiel až do 160. km, kde motorka úplne 'zdochla'. Usiloval som sa o to, aby som mohol pokračovať, menil som vstrekovanie i sviečku, robil som niečo s čerpadlami, ale, žiaľ, nepodarilo sa mi to 'oživiť'," povedal 36-ročný Žaškovčan vo videu, ktoré uverejnil jeho oficiálny fanúšikovský profil na facebooku.

 

"Som zdravý. Je mi veľmi ľúto, čo sa stalo. Technike nemôžem rozkázať. Verím, že aj o rok prídem na Dakar a budem ešte silnejší ako teraz," dodal Svitko.

 


 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies