Petra Vlhová je len v polovici sezóny, no už stihla zarobiť viac ako za tú minulú

  • Naša krajanka robí Slovensku vo svete veľkú reklamu
  • Ide si svoju najlepšiu sezónu a už teraz má na účte zarobené viac, než sa jej podarilo za tú minulú
24991321_1616973858381472_2498995669165754607_n
Dan Vojtech Photographer
  • Naša krajanka robí Slovensku vo svete veľkú reklamu
  • Ide si svoju najlepšiu sezónu a už teraz má na účte zarobené viac, než sa jej podarilo za tú minulú

Petra Vlhová po vynikajúcich výsledkoch tentokrát nestála na stupni víťazov a tretie miesto v obrovskom slalome v talianskom Kronplatzi jej uniklo len tesne (viac čítaj TU).

Aj napriek tomu, ona i fanúšikovia zostávajú optimistami, pretože vedia, že mladá rodáčka z Liptovského Mikuláša zažíva svoju najlepšiu sezónu. Okrem športových úspechov si však vďaka tvrdému tréningu a následne skvelým výsledkom dokáže aj poriadne zarobiť.

Zobraziť celú galériu (2)
zdroj: Facebook/Petra Vlhová

Pamätáš si ešte na to, ako sme informovali o originálnom spôsobe, ako naše reprezentantky v biatlone, sestry Fialkové, získavajú financie na svoju prípravu? Vďaka rodinnej firme sa rozhodli prenajímať reklamný priestor na plachtách kamiónov a privyrobiť si nejaké to euro navyše. Práve zimné športy sú podľa Paulíny Fialkovej o niečo nákladnejšie kvôli cestovaniu za ideálnymi podmienkami, ktoré tu na Slovensku, hoci sa pýšime krásnymi Tatrami, bohužiaľ nemáme (viac si prečítaš TU).

Petra je síce ešte len v polovici sezóny, no už dnes je isté, že si zarobila viac než počas celej tej minuloročnej (175-tisíc eur). Podľa oficiálnych informácií Medzinárodnej lyžiarskej federácie je to v prepočte už viac než 280 000 eur. Najviac si odniesla za prvé miesto v pôsobivom výkone v slalome vo Flachau, a to približne 70 000 eur. Pozri si prehľad jej odmien za túto sezónu v nasledujúcej tabuľke. (odmena je vyjadrená v švajčiarskych frankoch; 1CHF = 0,88 EUR)

Podľa informácií HNonline sa všetky prémie delia rovnakým dielom medzi päticu členov realizačného tímu, no každému je snáď jasné, že to nie sú čisté príjmy. Viac ako štvrť milióna eur je krásny zárobok a Petre to všetci fanúšikovia určite prajú.

Zdroj: fis-ski.com

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá