ZMIZNUTIE BIELEJ RASY

Foto: AP

Štefan Harabin: Európske elity tvrdia migrantom, že európske dievčatá a ženy sú ľahkou korisťou a môžu si ich zobrať kedy sa im zachce.

Milí spoluobčania, dovoľujem si Vás osloviť v súvislosti s blížiacimi sa voľbami prezidenta Slovenskej republiky. Nie, nechcem hovoriť o sebe, ale o reálnych hrozbách, ktoré podľa môjho názoru môžu radikálne zmeniť náš pokojný život na Slovensku. Začnem tým, že už niekoľko rokov pokračuje hrubý nátlak zo strany bruselských úradníkov na Slovensko a ďalšie štáty skupiny V4, aby prijímali masy ilegálnych migrantov na svoje územie.

Vraj degenerovaní Európania

Dovoľujem si pripomenúť, že tu ide o organizované osídľovanie Európy národmi z Afriky, Blízkeho východu a Ázie. Nie je ťažké nahovoriť a oklamať státisíce a milióny ľudí, že v Európe sa budú mať ako v raji. Na to vydávajú rôzne mimovládne, ale aj vládne organizácie a inštitúcie najrôznejšie propagačné materiály a brožúrky. Otvorene im hovoria, že Európa sa o nich postará, že sa budú mať ako páni a že domáce obyvateľstvo im nebude klásť žiaden odpor. Tvrdia im, že európske dievčatá a ženy sú ľahkou korisťou a môžu si ich zobrať kedy sa im zachce. Hovoria im, že dostanú veľa peňazí, nikdy nebudú musieť pracovať a domov ich nikto nasilu nevráti. Európania sú údajne slabí, degenerovaní, treba si ich podmaniť a nastoliť vlastný poriadok. Je všeobecne známy fakt, že medzi nimi je obrovské množstvo dobre vycvičených teroristov, ktorí dávajú o sebe vedieť vraždami na dennom poriadku. Mnohí významní politici verejne a mnohokrát opakujú, že v Európe musí zmiznúť biela rasa, že treba zmiešať a vytvoriť nové európske národy, nové štáty a nové jazyky. Všetky tieto fakty sú dávno dostupné na internete a v iných informačných zdrojoch. Duchovní predstavitelia prichádzajúcej populácie priamo vyzývajú na vraždenie a ničenie pôvodných národov, vyhrážajú sa ľuďom, že ak neprijmú ich vieru a nepodriadia sa im, budú zničení. Brusel nám pritom tvrdí, že masovej migrácii sa neubránime, že sa s tým máme zmieriť. Ja tvrdím, že nič z toho nie je pravda a ničomu sa nemusíme podriaďovať. Masová migrácia je umelo podporovaná a stačí ju prestať podporovať. Nie je v tejto súvislosti vôbec potrebné zamýšľať sa ani nad históriou kolonizácie. Nie vždy sa história opakuje alebo vracia úder, dokonca sa hovorí, že jediné čo nás história učí je, že nás ničomu neučí. Musíme konať dnes, na základe pravdivého hodnotenia toho, čo sa okolo nás deje. Svet je v permanentnom vývoji a mnohé udalosti, i keď majú svoj historický základ ďaleko v minulosti, sa vyvíjajú inak, ako boli pôvodne naplánované.

Život v lživej bubline

Ak sa nám stále ponúkajú ďalší a ďalší ľudia z Bruselu, ľudia platení cudzími mocnosťami, ľudia toho istého typu slúžiaci v EÚ oddane iným záujmom, buďme obozretní. Nepotrebujeme sluhov Bruselu, ale ľudí oddaných vlastnému národu. Nie je to tak dávno, čo sme boli na Slovensku svedkami šokujúcich bezočivých lží a podvodov zo strany ministra zahraničných vecí a prezidenta voči občanom v otázkach zatajovania a prípravy plánov na podriadenie sa masovej migrácii. Po jeho prehre dnes minister tvrdí, že vraj naša spoločnosť na to nie je pripravená. Ako to týmto ľuďom máme vysvetliť? Nie spoločnosť treba pripravovať na masové osídľovanie národmi z Afriky, spoločnosť treba chrániť pred týmito hrozbami. To sú predsa ústavné a zákonné povinnosti všetkých štátnych orgánov a všetkých politikov bez výnimky. Čo je tu nejasné? Rozumní politici na Slovensku sa spojili a rázne zakročili. Žiaľ tento zápas sa neskončil. Podvody stále pokračujú. Títo ľudia nežijú na Slovensku, necítia žiadnu zodpovednosť za občanov, žijú v lživej bubline vlastnej výnimočnosti, v kolotoči vlastnej kariéry. Vedome pomáhajú Bruselu podriadiť si suverénne členské štáty. Ani sa netaja tým, že sa máme Bruselu hlboko pokloniť. To sa nedá nazvať postojom kandidáta na prezidenta suverénneho štátu.

Úradnícka zvrátenosť

Ako otec rodiny sa neviem zmieriť ani s faktom ničenia našej historickej morálky. S faktom, že v civilizovanej Európe niektoré vlády násilne odnímajú malé deti ich rodičom pri akýchkoľvek najmenších vymyslených zámienkach a predávajú ich za veľké peniaze neznámym ľuďom, neraz úchylným. To až pričasto vedie k týraniu, sexuálnemu zneužívaniu a vraždám bezmocných detí. Je to surové nehumánne terorizovanie celej spoločnosti. Žiaľ takáto prax sa stále viac rozrastá. Rastie fašizmus, ten naozajstný, nenávistný a pripravený opäť v celej Európe vraždiť. A Brusel nič? Môže to viesť k vyvolaniu občianskej vojny v niektorých štátoch Európy. To predsa nie sú naše hodnoty. To sú dnes skutočné hrozby. Politické elity EÚ prekrúcajú pravdu, tvrdia, že v Európe narastá extrémizmus, rasizmus a ešte mnoho iných izmov, pričom takto označujú nehanebne každého, kto má iný názor, kto vystupuje proti zvoli bruselského establishmentu. Zámerne odmietajú vidieť, že rastúci odpor národov Európy je spôsobený ich úradníckou zvrátenosťou, že je založený na úprimnej láske k vlastnej rodine. Na hrdosti k vlastnej histórii a kultúre.

Ľudia si vážia svoju slobodu a mnohí prežívajú skutočný každodenný strach o svoje životy. V absolútne prevažujúcej väčšine ide o prejavy hlbokého vlastenectva. Politické elity EÚ sú dnes tou silou, ktorá ženie Európu rovno do záhuby. Už nie sú schopné Európu viesť. Hrubé porušovanie ľudských práv, zavádzanie extrémnych sociálnych pokusov, cenzúry a odstraňovanie slobody informácií, či podpora zvrátených sexuálnych praktík cielene namierená proti najzraniteľnejšej časti obyvateľstva, proti našim deťom a mládeži je tým skutočným extrémizmom. Takéto konanie je trestné. Áno, Slovensko je súčasťou Európskej únie a bolo by dobré, aby to tak zostalo. Je tu naša perspektíva. Ale iba pod podmienkou, že EÚ radikálne zmení svoje postoje a postupy voči riadnym a suverénnym členským štátom a nebude porušovať platné zmluvy. Že si prestane podriaďovať členské štáty nátlakom a silou. Oni nám nie sú nadriadení. Takto sme sa v zmluvách nedohodli. Sú to práve suverénne členské štáty, ktoré musia kontrolovať Brusel.

Silný boj rozdielnych filozofií života

Ak je preto dnes niekto proeurópsky, tak musí byť proreformný, musí vidieť, kam nás extrémisti doviedli. Úniu je potrebné dostať späť na pôvodné základy vzájomnej odchodnej spolupráce, úcty a konsenzu v spoločných postupoch. Môže to byť dlhý proces. Ale iba takáto Únia bude vnútorne silá. Iba takáto Únia bude môcť obstáť v ekonomickej a hospodárskej súťaži s ostatným svetom. Žiadne vnútorné rozpory, navyše takto zásadné a smrteľne nebezpečné pre samotnú existenciu pôvodných európskych národov ešte nikdy žiadnemu partnerstvu nepomohli a neupevnili ho. Prebieha mimoriadne silný boj dvoch úplne rozdielnych filozofií života.

Jedna je extrémne liberálna, ktorá chce ľudí riadiť, kontrolovať každý ich krok a každé slovo, ktoré môžu povedať, neštíti sa trestať slobodu mysle a degraduje vzdelanie.

Tá druhá, na ktorú sme zvyknutí, je klasicky konsolidovaná, pokojná, slobodná a vysoko morálna.

Čo si vyberieme? Európa sa musí spamätať. Nesmieme sa poddať zdanlivo humánne orientovaným návrhom na akúsi úplnú slobodu, diktát najrôznejších menšín, odstránenie hraníc, alebo nezmyselnej teórii jediného svetového národa a nepotrebnosti štátov. Musíme si chrániť náš spôsob života a civilizáciu. Nikto to za nás neurobí.

Ako právnik a dlhoročný sudca hovorím, že iba silný a suverénny štát môže zabezpečiť ľuďom ich práva, slobody a ich bezpečnosť. Tak, a len preto je dnes celý svet organizovaný v suverénnych štátoch.

Dovolím si tvrdiť, že prevažná väčšina obyvateľov Európy a aj väčšina ľudí na Slovensku má rovnaký názor. Ak budeme rozhodne postupovať a spolu s ďalšími štátmi skupiny V4 aj mimo nej tvoriť Európu tak, aby nebola hrozbou, ale aby prinášala stabilitu, spoluprácu a zdravý rozvoj spoločnosti, nič zlé sa nám nikdy nestane. Svet sa rýchlo mení a my potrebujeme istotu, že budeme aj zajtra naďalej pokojne žiť. Treba dať na vlastný zdravý rozum.

https://www.extraplus.sk/clanok/zmiznutie-bielej-rasy

Vyhlásenie: Názory autora sa nemusia zhodovať s názormi vydavateľstva Sofian, s.r.o. Zodpovednosť za obsah tohto článku nesie výhradne jeho autor. Vydavateľstvo Sofian, s.r.o. nie je zodpovedné za akékoľvek prípadné nepresné či nesprávne informácie v tomto článku. Sofian, s.r.o. dáva súhlas na zdieľanie našich pôvodných článkov na ďalších nekomerčných internetových stránkach, ak nebude zmenený ich text a názov. Pri zdieľanom článku musí byť uverejnený zdroj a autor. Ak chcete články z nášho webu publikovať v tlači či inými formami, vrátane komerčných internetových stránok, kontaktujte redakciu na [email protected].
UPOZORNENIE
Vážení čitatelia – diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne.

PREDPLATNÉ ZEM&VEK 2022

 

Náš časopis sa chce vymaniť z bežných stereotypov nielen svojím obsahom a spracovaním, ale aj tým, že nebude publikovať inzerciu a reklamy. K predplatnému síce neponúkame zľavy v hypermarketoch a kozmetických štúdiách, ale našim najúprimnejším poďakovaním za Vašu priazeň je rozšírenie Vášho časopisu. Ostávame aj naďalej bez akejkoľvek reklamy a preto sa nemusíme spovedať žiadnym sponzorom, inzerentom ani politickým stranám. Práve toto je jediným a skutočným kritériom nezávislosti, vďaka ktorej môžeme slúžiť iba Vám, čitateľom. Aj z tohoto dôvodu sme výlučne závislí iba na predaji a predplatnom. Srdečne ďakujeme za Vašu podporu.

 

OBJEDNAŤ PREDPLATNÉ

ZDIEĽAJTE ČLÁNOK

Leave a Reply