Evelyn k životu nepotrebuje veľa, tešiť by sme sa podľa nej mali z maličkostí

NETKY.SK • 16 Január 2019, 09:36 • 2 min
Evelyn k životu nepotrebuje veľa, tešiť by sme sa podľa nej mali z maličkostí

BRATISLAVA - Slovenská herečka Eva Kramerová, známa aj ako Evelyn, si zo všetkého najviac želá, aby sa ľudia dokázali tešiť z maličkostí.

slovakia

left justify in out

„Potom budeme šťastní a naplnení,“ vyjadrila sa. „A takisto by som si priala, aby každý robil to, čo skutočne robiť chce a aby nás práca všetkých bavila,“ dodala 28-ročná rodáčka z Dolného Kubína, ktorá svoje životné smerovanie s veľkou pravdepodobnosťou už našla a jej povolanie ju skutočne napĺňa.

 


Svedčí o tom napokon i fakt, že aj napriek veľkému pracovnému vyťaženiu ju v spoločnosti vidieť stále usmiatu a v dobrej nálade a svoje herecké a kreatívne plány prezentuje s veľkým nadšením. „Aj na tento rok mám veľa pracovných plánov, moje obľúbené cestovanie preto muselo ísť teraz trošku bokom, no uvidíme, možno sa jedného dňa schytím a niekam predsa len odídem,“ nevylúčila Evelyn, ktorá však momentálne plánuje zostať najmä na Slovensku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tak som včera išla domov pred polnocou, tesne pred bránou som stretla sesternicu, ktorá išla na polnočnú omšu, odomykám auto a lanárim ju aby išla “poza kostol”, lebo ak ma pamäť neklame - tam bola vždy väčšia sranda a lepší chalani so začínajúcou tendenciou rebelovať a to je sexi už keď máš 14 :) Po 3 minútach už vchádzam do chrámu božieho v ružových papučkových topánkach (fejkove uggy) , sukňu ktorá končí v strede stehna si márne snažím stiahnuť aspoň po koleno. Na sebe mám zlatú páperku za ktorú by sa nehanbil ani ruský adolescent, ktorý chce zažiarniť na miestnej “muzike” a povie si , že k zlatej reťazi sa hodí len zlata bunda. Keď som sa na seba pozrela “zhora” povedala som si , že toto je definitívne moment , kedy by som mohla mať Boha pri sebe a normálne tam neísť ...a neporobiť si hanbu na boží hod. Išla som ! Organista hrá, ľud spieva, ja si hľadám miesto.V zlatom outfite nie som jediná, farár vyšiel v zlatom ornáte a zlaté boli aj niektoré sochy - citim spokojnosť, som oblečená vhodne! Kázeň začala tým , že máme oľutovať všetky hriechy ! Ja som si zrekapitulovala posledné mesiace svojho “single -párty” života, začervenala som sa a povedala som si v duchu, že naozaj nič neľutujem ! Zatiaľ ako všetci prítomní dávajú palec na hruď a opakujú “moja vina, moja vina, moja preveľká vina “ ja sa v duchu vehementne vyviňujem sama pred sebou. Sadneme si, opäť sa spieva, ja už tiež spievam, trošku sa predvádzam, nahlas kričím slová ako Jezuľa pretože to v mojej aktívnej slovnej zásobe naozaj nie je... Ľudia utíchnu a farár sa pýta “ Bratia a sestry, ocitli ste sa už niekedy v úplnej temnote ? “ Ja ostentatívne kývam hlavou a nahlas hovorím ÁNO ! Podľa drgnutia rodinnej príslušníčky a pohľadov som pochopila, že to bola rečnícka otázka ...Ale ja som bezodná studnica naivity a stále si myslím, že keď sa ľudia spýtajú zaujíma ich moja odpoveď . Pán farár pokračuje evanjeliom a hovorí “Radosť s Diablom je ako šampanské, buchne to, bublinky sú, ale o chvíľku to vyprchá a radosť je preč, kdežto radosť s Bohom je ako kvalitné víno”. Na záver dodal , že máme hľadať svetlo v sebe a vnášať ho do života iným :)Tak teda s bublinami v ruke, želám veľa radosti a svetla😘

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh),

„Píšem teraz totiž nejaké svoje veci, robím si scenár na svoj vlastný projekt, z ktorého sa hrozne teším, pripravuje sa takisto scenár na jeden film s Peťou Polnišovou, ktorého môžem byť súčasťou, z čoho mám tiež veľkú radosť a v marci pôjde do kín ešte film LOVEnie, v ktorom som hrala. Na to som veľmi zvedavá a určite chcem byť pri tom,“ vymenovala mladá blondínka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies