Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matka troch detí je od pondelka nezvestná, nevideli ste ju?
Zdielať na

Matka troch detí je od pondelka nezvestná, nevideli ste ju?

BRATISLAVA / Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej Nadežde Ondejkovej, bytom Kovácsova ulica číslo 97 v Bratislave.

Nadežda Ondejková je matka dvoch chlapcov a štvormesačnej dcérky. Žena je nezvestná od pondelkového dňa. Okolo obeda odišla zo svojho rodinného domu v Rusovciach neďaleko základnej školy. Nadežda má 35 rokov je približne 175 cm vysoká, štíhlej postavy, má gaštanovo - hnedé dlhšie vlasy a zeleno hnedé oči. Oblečenú mala čiernu prešívanú bundu, modré rifle a čierne čižmy.

"Posledný kontakt sme mali o pol dvanástej na obed. Vtedy ju svokrovci priviezli od lekára. Až keď som prišiel domov o 16tej, už som zistil, že nie je doma," opísal Nadeždin muž. 

Pomôcť by mohli aj kamerové záznamy, ktoré sa nachádzajú v blízkosti školy, úradu a rovnako aj pri hlavnej ceste. Približne o 5 popoludní sa všetci po dlhých hodinách hľadania v okolí Čunovských jazier a Rusovských lesov stretli na obecnom úrade, kde si rozdelili ďalšie úlohy a miesta, kde budú pátrať. "Doma zostali všetky doklady, mobil, peniaze. Neviem, či to bol nejaký skrat," dodal manžel.

V Pátracej akcii sa bude pokračovať počas celej noci. Na pomoc prišli aj dobrovoľníci z Trenčína aj so špeciálnou technikou. Tí pomocou termovízie a štvorkoliek budú prehľadávať okolité lesy, medzi Rusovcami a Čunovom. Ak ste Nadeždu spoznali, kontaktuje políciu na známom čísle 158.

noviny.sk/polícia SR

Súvisiace články

Najčítanejšie správy