Biznis

Národné tenisové centrum zmení svoj názov na AXA aréna NTC

"Skupina AXA Česká republika a Slovensko uzatvorila partnerstvo so Slovenským tenisovým zväzom a Národným tenisovým centrom. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 15. januára 2019 13:15
NÁRODNÉ TENISOVÉ CENTRUM ZMENÍ SVOJ NÁZOV NA AXA ARÉNA NTC Foto: AXA
Skupina AXA Česká republika a Slovensko uzatvorila partnerstvo so Slovenským tenisovým zväzom a Národným tenisovým centrom. Výsledkom je celoročná spolupráca a pomenovanie bratislavskej NTC arény po skupine AXA. Národné tenisové centrum tak bude v roku 2019 niesť oficiálny názov AXA aréna NTC.

AXA minulý rok spustila na Slovensku kampaň, v ktorej sa venuje prevencii a zdravému životnému štýlu. V roku 2019 sa preto rozhodla podporiť aktivity, v ktorých by mohla posilniť túto svoju filozofiu. Jedným z týchto krokov je partnerstvo s najmodernejším športovo-kultúrnym stánkom na Slovensku, ktorý spĺňa požiadavky medzinárodných športových federácií na usporiadanie svetových a európskych šampionátov. Okrem športových podujatí poskytuje NTC aréna svoje priestory aj na rôzne hudobné koncerty a kultúrne podujatia.
,,Som rád, že štvortisícová aréna v Národnom tenisovom centre ponesie meno významnej a úspešnej spoločnosti AXA. Tešíme sa na spoluprácu,“ povedal Igor Moška, predseda predstavenstva akciovej spoločnosti NTC.

,,Šport je nepochybne najdostupnejší spôsobom prevencie zdravia. Aj preto sme pre tento rok vybrali niekoľko projektov, ktorými chceme prispieť nielen k diskusiám o zdravom životnom štýle, ale aj k samotnému aktívnemu prístupu bežnej slovenskej populácie k tejto téme, vrátanie našich klientov, zamestnancov a finančných poradcov. Jednou z týchto aktivít je aj spolupráca s NTC a Slovenským tenisovým zväzom. Teší ma, že sa v NTC bude športovať pod logom skupiny AXA,“ hovorí Peter Socha, zástupca generálneho riaditeľa a riaditeľ distribúcie a správy aktív skupiny AXA Česká republika a Slovensko.

Všetkých návštevníkov AXA arény NTC bude nové svetelné logo sprevádzať nielen pred hlavným vstupom, ale aj v interiéri a exteriéri tenisového centra. Názov a logo AXA arény NTC sa bude uvádzať vo všetkých oficiálnych tlačových materiáloch NTC a taktiež na lístkoch športových a kultúrnych podujatí, ktoré sa tu budú konať. Hneď prvou tohtoročnou udalosťou, ktorá sa bude v AXA aréne NTC konať, je februárové daviscupové stretnutie Slovensko - Kanada.

Komentáre