Mzda od 1 100 eur a vyššie: Nájdite si v novom roku prácu so skvelým platom

Zdroj: Getty Images

Tak ako ste sa rozlúčili so starým rokom, tak by ste mali dať zbohom aj slabo platenej práci, v ktorej ste nešťastný a nespokojný. Nový rok si totiž pýta nové výzvy a správne rozhodnutia. Ak už máte po krk vašej súčasnej práce, nemáte v nej možnosť kariérneho ani platového rastu, odhodlajte sa zmeniť to. Nová práca a ešte k tomu so slušnou mzdou je na dosah, pozrite si aktuálne ponuky pracovného portálu Kariéra.sk.

 

 

  • Hlavný účtovník v personálnej agentúre

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
Ponúkaný plat: 1 600 eur
Vašou úlohou bude zodpovedať za vedenie účtovníctva, nastavenie procesov, ale aj za inventarizáciu účtov, mesačnú kontrolu zaúčtovania miezd, komunikáciu s daňovým poradcom, audítorom či daňovým úradom. Za prácu hlavného účtovníka ponúka tento zamestnávateľ odmenu 1 600 eur a k tomu aj bezplatné ubytovanie v centre mesta, flexibilnú pracovnú dobu či výkonnostné prémie. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Kliknite tu.
 

  • Manažér výroby

Miesto výkonu práce: Žilina
Ponúkaný plat: 2 000 eur
Poďte pracovať pre švajčiarsku spoločnosť, hľadajú uchádzačov na pozíciu mechatronik. Vašou úlohou bude viesť spolupracovníkov, zostavovať plán výroby, sledovať jeho vývoj a reportovať konateľovi vo Švajčiarsku. Pracuje sa na jednu zmenu, v menšom kolektíve, zamestnávateľ ponúka motivujúce platového ohodnotenie. Zistite viac o tejto pracovnej ponuke.
 

  • Vedúci distribučného centra maloobchodu

Miesto výkonu práce: Žiar nad Hronom
Ponúkaný plat: 1 800 eur
Na tejto pozícii budete zodpovedať za riadenie logistiky spoločnosti, vypracovávať dlhodobý plán a pripravovať rozpočet, riadiť podriadených spolupracovníkov, spolupracovať s vedúcimi ostatných útvarov a zabezpečovať fungovanie distribučného centra. Firma sľubuje kariérny rast a odbornú podporu pri zapracovaní. Chceli by ste vedieť o tejto ponuke viac? Stačí kliknúť tu.
 

  • Pomocník na stavbe

Miesto výkonu práce: Dolný Kubín
Ponúkaný plat: 1 100 eur
Za pomocné práce na stavbe ponúkajú plat 1 100 eur v hrubom, hradené ubytovanie a aj jeho zabezpečenie. Pracuje sa od 07:00 do 15:00. Viac informácií nájdete priamo v pracovnej ponuke.
 

  • Stavebný majster

Miesto výkonu práce: Bratislava
Ponúkaný plat: od 1 500 eur
Vašou úlohou bude organizovanie a riadenie prác na projekte výstavby diaľnice/obchvatu, vedenie tímu stavebných operátorov, vykonávanie dohľadu nad výkonom stavebných prác, zodpovedať budete aj za komunikáciu so subdodávateľmi. Benefity k pracovnej ponuke ozrejmí zamestnávateľ na pracovnom pohovore. Zaujala vás táto pracovná ponuka? Celá je k dispozícii tu.
 

  • Obchodný manažér

Miesto výkonu práce: Košický kraj, Prešovský kraj
Ponúkaný plat: od 1 200 eur
Zodpovedať budete za nákup zvereného portfólia produktov od lokálnych i medzinárodných spoločností, vašou úlohou tiež bude vyhľadávať nové nákupné aj predajné možnosti, udržiavať obchodné vzťahy s koncovými zákazníkmi, vyžaduje sa tiež cestovanie v rámci východného Slovenska. Ak máte aspoň 2 roky skúseností s obchodom a ovládate anglický jazyk, táto ponuka by pre vás mohla byť zaujímavá. Zistite o nej viac.
 

  • Asistentka riaditeľa personálnej agentúry

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
Ponúkaný plat: 1 200 eur
Spoločnosť ATENA hľadá asistentku riaditeľa, ktorej náplňou práce bude komplexná asistencia riaditeľovi, príprava podkladov pre obchodné stretnutia, organizovanie stretnutí, zabezpečovanie rezervácie hotelov, leteniek a cestovných lístkov, zodpovedať bude aj za vybavovanie telefonickej, mailovej a poštovej komunikácie. Čo ešte? Celú pracovnú ponuku nájdete tu.
 

  • Rozpočtár - Prípravár stavieb

Miesto výkonu práce: Bratislava
Ponúkaný plat: od 1 200 eur + odmeny
Na tejto pozícii budete zodpovedať za vypracovanie stavebných rozpočtov, kalkulácií a cenových ponúk, za koordináciu projektovej dokumentácie, za výber subdodávateľov a dodávateľov materiálov. Firma ponúka vybranému kandidátovi mobilný telefón a notebook, odmeny za zrealizované projekty a nadštandardné finančné ohodnotenie. Celú pracovnú ponuku nájdete tu.

 

  • Murár

Miesto výkonu práce: Žilina
Ponúkaný plat: 1 130 eur
Ste šikovný a zručný murár? V Žiline si môžete týmto remeslom zarobiť 1 130 eur mesačne. Pracuje sa od 07:00 do 15:00 a zamestnávateľ zabezpečuje aj hradí ubytovanie. Celú pracovnú ponuku nájdete tu.

 

  • Manažér

Miesto výkonu práce: Prešov
Ponúkaný plat: 1 500 eur
Pracujete v sektore poisťovníctvo, bankovníctvo? Práca vás baví, ale chceli by ste pracovať v inej spoločnosti? Ak máte obchodníckeho ducha a radi ste za vaše výkony odmenený, táto ponuka vás bude zaujímať. Na tejto pozícii budete viesť tím obchodníkov,  motivovať ich, budete zodpovedať za obchodné výsledky, budete viesť porady, ale aj vyberať obchodníkov do svojho tímu. Okrem fixného platu na vás čaká aj pohyblivá zložka či ročná odmena do výšky 3 000 eur. Chcete vedieť viac? Celý pracovný inzerát je k dispozícii tu.
 

  • Sales Manager dopravy

Miesto výkonu práce: Senec
Ponúkaný plat: od 2 000 eur
Aktívne vytvárať a udržiavať obchodné kontakty, organizovať obchodné stretnutia, vypracovávať obchodné ponuky, viesť obchodné rokovania, pripraviť poklady pre obchodné zmluvy. Toto všetko bude náplňou vašej práce na pozícii Sales Manager dopravy, za čo vám zamestnávateľ núka odmenu od 2 000 eur - ktorá môže byť vyššia v závislosti od vašich skúseností. Súčasťou platu je aj variabilná zložka. Radi by ste sa o tejto ponuke dozvedeli viac? Stačí kliknúť tu.   
   

  • Obchodný zástupca truck dielcov

Miesto výkonu práce: Košice, Prešov
Ponúkaný plat: 1 100 eur
Hľadá sa obchodný zástupca pre východné Slovensko. Vašou úlohou bude predaj auto doplnkov a auto dielcov pre kamióny a autobusy, predaj z dodávky s denným návratom domov. Pracuje sa od 07:30 do 16:00. Podrobnosti o ponuke nájdete tu.

Nezaujala vás ani jedna z týchto ponúk? Ponuky podľa vášho gusta - z vašej lokality a podľa vašich predstáv, si môžete vyhľadať na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Pracovné ponuky Práca 2019
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy