VIDEO:Twinzz nie je len módna značka, ale životný štýl v ktorom sa ukrýva silný príbeh

NETKY.SK • 4 Január 2019, 11:50 • 2 min
VIDEO:Twinzz nie je len módna značka, ale životný štýl v ktorom sa ukrýva silný príbeh

BRATISLAVA-Hovorí sa, že sny treba prežiť a nielen ich snívať. Na začiatku cesty bol sen dvoch bratov dvojičiek, založiť značku, ktorá bude vyjadrovať to odkiaľ pochádzajú a aký je ich názor na svet okolo nich. Netrvalo dlho a značka Twinzz sa preslávila po celom svete. Čo stoji za príbehom tejto značky ?

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Twinzz je životný štýl, nie módna značka. Poslanie tejto značky je odrážať svet Twinzz family v dizajnových výrobkoch. Značka bola založená v roku 2014 a na začiatku sa preslávila najmä pokrývkami hlavy, ktoré sú  vyrobené s použitím najkvalitnejších materiálov a dokončené s prvotriednou, luxusnou kvalitou zdobenie.

img

 

Materiály, odrážajú spôsob, akým ľudia čo nosia značku Twinzz žijú. Samotné oblečenie sa navrhuje a vyrába podľa najnáročnejších štandardov s veľkým dôrazom na kvalitu, funkčnosť a zároveň módne trendy. Vysoké nároky na kvalitu a zmysel pre detaily,  ktoré spĺňa oblečenie značky Twinzz sa snažia jej nositelia preniesť aj do všetkého čo v živote robia.

img

V súčasnosti značka ponúka širokú ponuku  oblečenie  do každého počasia pre ženy, ale aj mužov. Kolekcie sú väčšinou unisex a vždy vo farbách aktuálnej módnej sezóny. Každý kus oblečenia má svoje vlastné meno, ktoré mu dizajnéri zvolili, aby sa dodala osobnosť a jedinečnosť každému  kusu oblečenia. Značka Twinzz je dostupná  na internete, ale aj vo viacerých kamenných predajniach po celom Slovensku. 

 

Netky.sk nesmeli chýbať práve pri otvorení Bratislavskej pobočky Twinzz v  multibrandovej predajni Brands24.  Distribútor značky Twinzz Peter Hubcej sa snaží so značkou Twinzz pomáhať a šíriť silný príbeh tejto neobyčajnej značky. Twinzz razí heslo, že treba snívať svoje sny, no zároveň treba na nich tvrdo pracovať. Značka sa vola Twinzz preto, že zakladatelia  Jez a Ali Farooq sú dvojičky bratia, ktorí si prešli tŕnistou cestou z dola smerom  nahor k vytúženému cieľu a museli tvrdo pracovať, aby sa dostali tam kde sú dnes.

img

Peter Hubcej žil dlhé roky v Anglicku, kde sa zoznámil s bratmi a spoločne sa rozhodli spolupracovať a budovať Twinzz. Momentálne je značka Twinzz úspešnou po celom svete. Svoju základňu si buduje aj v Amerike a Číne. Značka Twinzz v zahraničí zastupuje viacero UFC zápasníkov.Napríklad aj Conor Mc Gregor je fanúšikom tejto značky a množstvo iných známych osobností. Na Slovensku značku nosia  napríklad také mena ako Patrik “Rytmus”Vrbovský, Attila Végh, Gábor Boráros, Karol Rysavý, Róbert Vittek, Ľudovit Klein, Martin Škrtel a množstvo ďalších.

img

Vo videu z otvorenia kamennej pobočky značky Twinzz sme vyspovedali Petra Hubceja o hlavnej filozofii tejto značky  a aj našich úspešných slovenských športovcov ako Attilu Végha, Gábora Borárosa ,Karola Ryšavého, Ľudovita Kleina a ďalších o tom čo pre nich značka Twinzz znamená a prečo sa rozhodli práve pre spoluprácu s ňou. Viac sa dozviete vo videu:




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona