Samsung si na začiatok roka pripravil prekvapenie v podobe novoročného výpredaja prémiových QLED televízorov. Tie sa môžu pochváliť napríklad 4K rozlíšením, schopnosťou zobraziť 100% objem farieb alebo špeciálnym Ambient režimom, ktorý v čase, kedy ich nesledujete, prispôsobí televízor okolitému prostrediu a umožní mu takmer zmiznúť. Samsung QLED TV navyše už netrápia žiadne káble. Vedie do neho len jediný, takmer neviditeľný, kábel, ktorý v jedinom zväzku prenáša vysokokapacitné audiovizuálne dáta a zároveň zaisťuje napájanie.

Novoročný výpredaj vybraných modelov trvá do 31. januára alebo do vypredania zásob. Modely QE55Q8FNATXXH a QE55Q8CNATXXH tak môžete kúpiť už za 1 399 € alebo najvyšší model QE75Q9FNATXXH, ktorého pôvodná cena bola 4 999 €, teraz získate len za 3 899 €.

Zľava na vybrané modely je platná pri nákupe v e-shope na internetovej stránke www.samsung.com, v značkových predajniach Samsung v Bratislave (Bory Mall, Central), Banskej Bystrici (SC Europa),  Košiciach (Aupark) alebo u vybraných predajcov elektroniky Nay, Euronics, Datart, Planeo, Andrea Shop, Play, Asbis a Okay.

Samsung spustil novoročný výpredaj svojich prémiových televízorov

Zoznam modelov QLED TV zaradených do akcie a ich výsledná cena:

Samsung spustil novoročný výpredaj svojich prémiových televízorov

Viac informácií o televízoroch Samsung QLED nájdete na www.samsung.sk.