Foto: Evelyn sa na Plese v opere cítila ako Popoluška, napriek radosti z pohybu šiel tanec bokom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
19. Ples v opere, Evelyn
Slovenská herečka a komička Eva "Evelyn" Kramerová na 19. ročníku Plesu v opere, 12. január 2019 Foto: www.instagram.com

BRATISLAVA 13. januára (WebNoviny.sk) – Slovenská herečka a komička Eva Kramerová známa aj ako Evelyn sa na Plese v opere cítila podľa vlastných slov ako Popoluška. „Ráno som prala a teraz som na plese, už len stratiť topánku a nájsť toho pravého,“ zasmiala sa počas večera v rozhovore pre agentúru SITA.

„Nešla som sem však so žiadnym očakávaním. Som rada, že ples má charitatívny rozmer a podporuje dobrú vec, to je taká pridaná hodnota a inak sa nechám prekvapiť, čo všetko ma tu dnes čaká,“ poznamenala známa blondínka.

Evelyn na svoj prvý Ples v opere prišla v bledoružovej trblietavej róbe po boku módneho návrhára Milana Švingála. „Milanko mi volil aj celé šaty, vybral mi látku a aj ich ušil, bola som z toho nadšená. Ja takéto videnie vôbec nemám, takže keď on niečo povedal, dôverovala som mu,“ prezradila 28-ročná rodáčka z Dolného Kubína.

Atmosféru slávnostného večera si napokon naplno užila, tanec však šiel tentoraz v jej prípade napriek jej temperamentu a radosti z pohybu trošku bokom.

„Ja by som v tom tanečnom rauši aj bola, ale tie topánky, ktoré som mala obuté, v ňom podľa mňa celkom neboli a vyzúvať sa na takomto podujatí asi nie je celkom podľa bontónu,“ zhodnotila herečka.

19. Ples v opere, Evelyn
Slovenská herečka a komička Eva „Evelyn“ Kramerová na 19. ročníku Plesu v opere, 12. január 2019 Foto: www.instagram.com

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Eva "Evelyn" Kramerová