Rihanna a jej valentínska kolekcia spodného prádla s erotickými pomôckami.

Táto exotická speváčka z Barbadosu nie je len talentovaná, ale aj krásna. Po jej úspešnej a veľmi žiadúcej kolekcii Fenty, sa rozhodla uviesť k valentínu spodnú bielizeň Savage X Fenty. Na instagrame zverejnila sexi fotky v ružovom prádle, ktoré pochádza

pridal Michaela Stanislavová 11.1.2019 o 16:34


Rihanna Savage X Fenty 610x915 Rihanna a jej valentínska kolekcia spodného prádla s erotickými pomôckami.

Táto exotická speváčka z Barbadosu nie je len talentovaná, ale aj krásna. Po jej úspešnej a veľmi žiadúcej kolekcii Fenty, sa rozhodla uviesť k valentínu spodnú bielizeň Savage X Fenty.

Na instagrame zverejnila sexi fotky v ružovom prádle, ktoré pochádzajú práve z valentínskej kolekcie Savage X Fenty. Taktiež na oficiálnom webe (link tu) si môžete objednať aj tematické čipkované body, ružové topy, podprsenky, nohavičky so srdiečkami a dráždivé negližé. Okrem prádla sa rozhodla ponechať aj erotické hračky a rozšíriť sortiment. Dostupné sú masky na oči, chlpaté púta, rôzne biče, hodvábne a saténové šatky slúžiace na zväzovanie, podväzky s čipkami a krajkami a plno ďalších vzrušujúcich vecí.

Riri podporuje myšlienku, že všetky ženy sú krásne, a preto do kampane zapojila všetky typy postáv modeliek. Väčšina vzorov je až do veľkostí 3X pri spodnom prádle a 44DD pri podprsenkách, pričom všetky veľkosti sú za rovnakú cenu. Aj vďaka tomu si kolekciu môžu dovoliť objednať všetky ženy, pre ktoré aj vytvorila #SAVAGEXFENTY.

Čo hovoríte na túto kampaň vy?

 

Rihanna Savage X Fenty 2 Rihanna a jej valentínska kolekcia spodného prádla s erotickými pomôckami.

 

Rihanna Savage X Fenty 3 Rihanna a jej valentínska kolekcia spodného prádla s erotickými pomôckami.

 

Rihanna Savage X Fenty 5 610x366 Rihanna a jej valentínska kolekcia spodného prádla s erotickými pomôckami.

 

Rihanna Savage X Fenty 6 610x762 Rihanna a jej valentínska kolekcia spodného prádla s erotickými pomôckami.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]