Zamilovaná a bez vkusu! Heidi Klum medzi najhoršie oblečenými... kto ešte?

Zvykne sa hovoriť, že láska vie celkom zaslepiť. V prípade Heidi Klumovej však táto nevidomosť akoby prišla na módnom poli. Ktohovie, kam sa pozerala, keď si vyberala šaty na Zlaté glóbusy.

07.01.2019 12:00
debata
Televízna osobnosť Heidi Klum prišla so... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Televízna osobnosť Heidi Klum prišla so snúbencom Tomom Kaulitzom. Oblečená do šiat Monique Lhuillier. Televízna osobnosť Heidi Klum prišla so snúbencom Tomom Kaulitzom. Oblečená do šiat Monique Lhuillier.

Štyridsaťpäťročná rodáčka z Nemecka, ktorá posledné mesiace neustále vystavuje svetu svoju lásku s krajanom Tomom Kaulitzom, 28-ročným hudobníkom a členom Tokio Hotel, nechýbala na 76. ročníku cien Zlatý glóbus.

Módne voľby niekdajšej modelky, ktorá je dnes predovšetkým známou televíznou osobnosťou a producentkou, boli vždy trochu diskutabilné. Niekedy dokázala zažiariť, niekedy celkom pohorieť. V duchu toho druhého sa však niesol celý nedeľňajší večer, počas ktorého matka štyroch detí vystriedala dvojo večerných šiat.

Herečky Anne Hathaway (vľavo) a Jessica...
Herečka Amber Heard v kreácii od Monique...
+5Televízna osobnosť Heidi Klum prišla so...

Prvý model, ktorému patril červený koberec, bola veľká princeznovská kreácia s bálovou sukňou od Monique Lhuillierovej. Na prvý pohľad možno ľúbivé šaty. Mnoho žien by pri nich kývlo áno. Pravdou však je, že ide o absolútne prvoplánový kúsok, ktorý by človek očakával na nejakom provinčnom plese a nie hollywoodskom červenom koberci. Bálová sukňa s lacným zdobením v podobe farebných kvetín by možno ešte obstála na maturitnom večierku, kde sa odpúšťajú stylingové prešľapy aj túžba po romantike z tínedžerských knižiek a filmov. Pre dámu po štyridsiatke sú však podobné šaty nevhodné.

Snúbenci Tom Kaulitz a Heidi Klum na afterpárty... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Snúbenci Tom Kaulitz a Heidi Klum na afterpárty Amazon Golden Globes. Snúbenci Tom Kaulitz a Heidi Klum na afterpárty Amazon Golden Globes.

Druhý odev večera pracoval s tým, čo je u Heidi Klumovej zvykom – jej sexepílom. Ženská, sexy a zvodná? To bola ambícia. Lenže model od Paola Sebastiana tiež nefungoval tak, ako si asi nositeľka predstavovala. Pruhy ľahučkej látky, ktoré prechádzali prsami a spájali sa pri golierikovom riešení hornej časti, ledva skryli poprsie. Opticky vyzeralo torzo plavovlásky deformovane a samotný detail odhalenia pôsobil veľmi lacno.

Slávnostný galavečer mal však niekoľko ďalších „obetí“, ktorým večerné prípravy príliš nevyšli. Prekvapivá bola Anne Hathaway a jej „zvieracia“ kreácia od Elieho Saaba. Opticky jej ubližovala, nehovoriac o lacno vzore, ktorý nefungoval v slávnostnej atmosfére večera. Herečke Jessice Chastainovej vôbec nevyšlo voľba róby Burberry. Strih a šiat aj evokovali priemernú kreáciu z požičovne.

Podobné platilo aj u Amber Heardovej. Opäť išlo o kúsok od Monique Lhuillierovej a celkový dojem vyznieval akoby Heard vyskočila z časostroja… Pôvodná lokácia bol ples v New Jersey koncom 80-tych rokov.

U herečiek Taraji P. Hensonovej a Giny Rodriguezovej bol problematický výstrih. Jeho hlboká oválna forma pôsobila na oboch dámach lacno a navyše deformovala hornú polovicu tela.

RoK 2019: Nominovaná herečka Rosamund Pike...
Herečka Anne Hathaway stavila na značku Elie Saab.
+77Herečka Camila Belle v róbe na mieru od Jason Wu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Heidi Klum #najhoršie oblečené #prešľap

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vaše zdravie a šťastie.
Aj vy musíte dodržiavať určité pravidlá, aj čo...

+ Ak potrebujete, pospite si aj poobede, je to v poriadku.
Začnite sa v prácu viac snažiť, dotiahnete to na...