Free songs
Home / Bývanie / Prečo by ste mali dbať na výber správnej rohože
Prečo by ste mali dbať na výber správnej rohože

Prečo by ste mali dbať na výber správnej rohože

Aj keď sa to na prvý pohľad môže zdať ako zanedbateľná vec, je potrebné myslieť na to, že rohož ako taká, predstavuje jeden z prvých kontaktov medzi vašim zákazníkom a vašimi priestormi. Najmä v týchto zimných mesiacoch je potrebné sa o vonkajšie, ale aj vnútorné rohože dôkladne starať.

Vstup do budovy je vizitkou každej budovy. Nepodceňujte výber kvalitnej čistiacej rohože na úkor toho, že vytvoríte zlý dojem. Hlavnou funkciou vstupných rohoží, je predovšetkým znemožniť nečistotám z ulice vstup do interiérových priestorov.

Vstupné rohože pomáhajú udržiavať interiér čistejším. Zdroj: lindstromgroup.com

Kde všade môžete rohože využiť?

Administratívne budovy. Či už ide o vašich zamestnancov, klientov, alebo iných návštevníkov, nemali by ste podceniť výber vstupnej rohože. Vďaka širokému výberu materiálov si môžete zvoliť takú rohož, ktorá dokonale zapadne do vašich administratívnych priestorov.

V obchodných centrách. Bránami obchodných a nákupných centier prejdú denne stovky až tisíce návštevníkov, pričom každý z nich so sebou z exteriéru prináša množstvo znečistenia. Eliminujte ho už pri vstupe výberom vhodnej vstupnej rohože.

Rohože s nylonovým a bavlneným vlasom pomáhajú udržiavať priestory čisté tým, že vonku zadržiavajú piesok, blato a voľné nečistoty.  Zdroj: lindstromgroup.com

Ako v exteriéri, tak aj v interiéri. Vyberte si veľkú a odolnú čiastiacu rohož do exteriéru, alebo menšiu rohož do interiéru presne podľa vašich predstáv, ktorá očistí dodatočnú nečistotu z obuvy. Fantázii sa medze nekladú.

Čistiace rohože ponúkajú hneď niekoľko hlavných výhod:

Vaše vstupné priestory budú udržiavané čisté. Ešte dôležitejšie, než samotné upratovanie a čistenie priestorov, je prevencia pred vznikom nečistôt. Do vnútorných priestorov sa tak dostane len minimum nečistôt z vonku a vy tak budete mať menej práce s upratovaním.

Čistiace rohože dokážu zachytiť až 90% nečistôt. Vďaka vstupným rohožiam dokážete maximalizovať účinok vašich čistiacich zón, ktoré zachytia takmer všetku špinu, ktorá sa cez obuv dostane do vašich priestorov.

Vybrať si môžete z rohoží rôznych veľkostí, tvarov a materiálov.  Zdroj: lindstromgroup.com

Gumená spodná časť rohoží zabezpečuje maximálnu bezpečnosť. Okrem estetickej a funkčnej stránky, ktorú musia rohože spĺňať, je dôležité dbať aj na bezpečnosť vašich návštevníkov. Vďaka gumenej spodnej strane rohoží predídete nebezpečným pádom, alebo iným úrazom.

Vstupné rohože si môžete zaobstarať v rôznych veľkostiach a materiáloch. Či už potrebujete zakryť väčšiu priestor, menšiu plochu, alebo chcete aby vaša rohož spĺňala aj estetickú funkciu, zo širokého výberu si vyberie naozaj každý.

 

 

 

 

Scroll To Top