Free songs
Home / Tipy & triky / Lyžiarska sezóna začína – ako nájsť rozumné ubytovanie Jasná?

Lyžiarska sezóna začína – ako nájsť rozumné ubytovanie Jasná?

Povedali ste si, že túto zimu si idete užiť naplno? Potom by ste mali zavítať na Liptov! Práve Liptov prináša mnohé možnosti, ako sa v zime zabaviť a oddýchnuť si zároveň. Navyše, máme pre vás tip na výhodné ubytovanie!

Určite to poznáte aj vy. Po letných prázdninách ste naplno nastúpili do práce a tvrdé pracovné tempo si držíte až do zimy. Nečudo tak, že na začiatku zimy ste unavení a najradšej by ste si dali týždeň pokoj od všetkých povinností. Možností na zimnú dovolenku je nespočetné množstvo. Môžete zostať doma a tráviť čas s rodinou, tí dobrodružnejší z nás sa však vyberú na lyžovačku, prípadne aspoň na niekoľko dní niekam mimo domu, kde nemusia nič riešiť, môžu si oddýchnuť a zároveň zažiť veľa nových zážitkov. Zahraničné dovolenky tak môžu byť celkom dobrým nápadom, načo však cestovať do zahraničia a platiť za dovolenku veľa peňazí, keď porovnateľne dobrú, ak nie aj lepšiu, dovolenku môžete zažiť aj na Slovensku? Hovoríme najmä o oblasti stredného Slovenska, špeciálne o Liptove. Čo všetko tu môžete zažiť a kde nájdete najlepšie ubytovanie Liptov?

Lyžovačka a wellness

Čo je lepšie ako poriadna lyžovačka a následný relax vo wellnesse? Lyžiarske stredisko Jasná, vďaka ktorému je Liptov mimoriadne populárny aj medzi zahraničnými turistami, ponúka svahy a služby, ktoré sa bez problémov vyrovnávajú aj oveľa drahším zahraničným lyžiarskym strediskám. Po lyžovačke si môžete oddýchnuť vo wellnesse v Tatralandii alebo Bešeňovej. Samozrejme, možnosti na oddych sú aj v mnohých ubytovaniach v Jasnej. Navštíviť môžete aj samotné mesto Liptovský Mikuláš alebo jaskyne v Demänovej. Možnosti sú neobmedzené. Ubytovanie v Jasnej ponúka možnosti ubytovania sa v srdci Liptova pre všetky vekové a cenové kategórie a vďaka mnohým nadštandardným službám za rozumné ceny sa skutočne oplatí. A príjemná dovolenka na Liptove sa môže začať!

Scroll To Top