Komerčné články

Black Friday: Nakúpte netradičné vianočné darčeky pre svojich blízkych


Black Friday prichádza aj tento rok a spolu s ním si môžete vychutnať zľavy na originálne a trendy kúsky Dedoles. Dedoles ponúka oblečenie a doplnky ochutené prírodou. Dedoles je spoločnosť, ktorá kladie dôraz na svoje okolie a pomôže vám zažiariť v každom dave.

Prečo nakupovať s e-shopom Dedoles?

Už sa nemusíte rozhodovať, či nakúpite podľa svojho vkusu alebo svedomia, Dedoles to vyriešil za vás. Každý jeden darček alebo kus oblečenia je od poctivého výrobcu a z kvalitných materiálov s úplne originálnym dizajnom, s ktorým vyjadríte svoje jedinečné JA.

Tipy na unikátne vianočné darčeky

1. Vak Blue dot

Existuje vo vašom okolí niekto, kto obľubuje batohy? Nový trendy batoh patrí ku kúskom, ktoré sa hodia pre každú cestovateľku či lovkyňu zážitkov. Je vysoko praktický a všestranný, môžete ho nosiť do školy, prírody alebo len tak do mesta na posedenie s priateľmi.

2. Taška na rameno Shop – Čierna a biela mačka

Obdarujte svoju lásku unikátnou taškou na rameno. Ak miluje mačky, ešte lepšie. Vkusný a ekologický darček zaručene poteší každú ženu.

3. Dlhý kabát Just tribal

Máte doma kreatívneho chlapa s kúzelnými rukami, ktoré dokážu opraviť úplne všetko? Oceňte jeho zručnosti a darujte mu originálny kabát. Kabát pre muža, ktorému by nerobilo problém opraviť chybu ani v matrixe.

4. Veselé ponožky Opice

Každá je iná, a predsa sú dokonalé. Patria k sebe ako jin a jang. Veselé ponožky v sebe navyše nesú aj posolstvo. Ich dizajn je úzko spätý s Downovým syndrómom a snaží sa nám povedať, že hoci sú ľudia s Downovým syndrómom odlišní, často bývajú inšpiráciou našich životov.

5. Exkluzívne minišaty s čiernym pásikom

Máte doma ženu, ktorá oceňuje minimalizmus a jednoduchosť? V tom prípade sú minišaty skvelým vianočným darčekom, ktorý jej zaiste na tvári vyčarí úsmev.

6. Dlhý rukáv s motívom Sons of AnarchyJax

Je niekto z vašich blízkych horlivým fanúšikom seriálu Sons of Anarchy? Venujte mu k Vianociam unikátny rukáv so zaujímavým motívom. Rukáv sa hodí aj pre tých, ktorí žijú svoj život na kolesách motorky.

Leave a Comment